Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της η Κατερίνα Ζαρείφη: «Ελπίζω να μην σας απογοήτευσα...» (video)

Στην τελευταία της εκπομπή

28 Ιουνίου 2024 16:47
Δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της η Κατερίνα Ζαρείφη: «Ελπίζω να μην σας απογοήτευσα...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυλαία έριξε σήμερα (28/6) η εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, «Οδός Ζαρίφη», με την παρουσιάστρια να «λυγίζει» στον αέρα, κλείνοντας.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Σκόνη» έκανε την Τούνη: Με αυτή τη γυναίκα ο Αλεξάνδρου έζησε τον έρωτα της ζωής του - «Περάσαμε πάρα πολύ ωραία» (video)

Η ίδια αποχαιρέτισε τους συνεργάτες της αλλά και το τηλεοπτικό κοινό και επισήμανε ότι ήταν μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές της χρονιές.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Γιατί μου το κάνατε αυτό ρε παιδιά; Μ΄αρέσει που έλεγα ότι εμείς θα φύγουμε διαφορετικά. Έλεγα το κλάμα ήταν στην Τσολάκη το κλάμα. Κοντεύω να γίνω σαν τον Marylin Manson. Τι να σας πω; Μακάρι να σας τύχει να ζήσετε σε ένα σπίτι σαν αυτό με αυτούς τους ανθρώπους... Αγάπες μου!», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Και συνέχισε: «Μπορεί να γίνει γιορτή η δουλειά; Μπορεί. Δεν είναι τα καμαρίνια, ούτε τίποτα, τα πραγματικά στολίδια είναι αυτά που με περιβάλλουν και τους γείτονας από τη διοίκηση του Open.

Έχω περάσει μία από τις καλύτερες χρονιές της ζωής μου. Να σας πω ότι ειλικρινά τα παιδιά που δούλεψα φέτος είναι όλοι οι άνθρωποι που είναι εδώ, είναι όλοι ένας κι ένας ξεχωριστοί. Έμαθα πράγματα, δεν έμαθαν αυτοί από εμένα, εγώ έμαθα από αυτούς. Έμαθα ένα πράγμα: ότι η αγάπη στον χώρο εργασίας μπορεί να την κάνει γιορτή. Για εμένα κάθε μέρα ήταν γιορτή εδώ. Να σας ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ, σας αγαπώ πάρα πολύ, πραγματικά!

Ελπίζω να μην σας απογοήτευσα, ελπίζω να μην σας στενοχώρησα, να μην έχετε μία άσχημη ανάμνηση, αν το έκανα έστω και μία στιγμή, σας ζητάω πραγματικά συγνώμη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share