Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Όλο το ίντερνετ υποκλίνεται στον Τάσο Χαλκιά: Με 22 λέξεις έβαλε στη θέση του κάθε άνδρα κακοποιητή (video)

Ο παλιός τα λέει αλλιώς

28 Ιουνίου 2024 19:54
Όλο το ίντερνετ υποκλίνεται στον Τάσο Χαλκιά: Με 22 λέξεις έβαλε στη θέση του κάθε άνδρα κακοποιητή (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Τάσος Χαλκιάς, και δίχως να μασήσει τα λόγια του, μίλησε για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που κατακλύζουν καθημερινά τα μίντια.

Ο ηθοποιός τόνισε ότι δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους του πως μορφωμένοι άνθρωποι χτυπούν τις γυναίκες τους, που ενδεχομένως να είναι και μητέρες των παιδιών τους.

Οι δηλώσεις του Τάσου Χαλκιά για την ενδοοικογενειακή βία

«Η βία με σοκάρει στον βαθμό που θέλω να την τιμωρήσω. Και εκεί έχω μεγάλο πρόβλημα. Δηλαδή θυμάμαι τον παλιό μου εαυτό, αλλά όχι για να ασκήσω βία επειδή μου την έδινε προσωπικά, επειδή όμως βλέπω τη βία άδικα σε κάποιον άλλον. Δεν μπορώ όμως να κάνω κάτι», είπε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς.

«Στο δικό μου παιδί δε σήκωσα ποτέ ούτε κατά διάνοια το χέρι. Μια φορά στον γιο μου, που ήταν μάλιστα τεσσάρων χρονών, του τράβηξα μια φέτα αγγούρι από το στόμα, γιατί την είχε και την πιπίλαγε σαν καραμέλα, “φά’ το ρε, φα’ το μην σε πάρει ο διάβολος” του είπα. Κάνω μία έτσι, δηλαδή έφυγε το χέρι μου, την τράβηξα και την πήρα. Δεν τον βάρεσα και αυτή ήταν η μοναδική φορά, με πείραζε που δεν καταλάβαινε ότι αυτό ήταν φαΐ και όχι καραμέλα», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης: Όλο το Ίντερνετ υποκλίνεται στον Γιάννη Αϊβάζη: Είπε αυτό που κανείς δεν τόλμησε για Κουτσελίνη - Λύτρα (video)

«H βία που επικρατεί σήμερα στην κοινωνία με τρελαίνει, ειδικά όταν προέρχεται από ανθρώπους μορφωμένους και αναφέρομαι στο τελευταίο γεγονός. Το ξεχωρίζω γιατί ο μορφωμένος άνθρωπος έχει περάσει από πανεπιστήμια και από διδασκαλίες σοφών και μεγάλων ανθρώπων μιας και πάρα πολλοί ακαδημαϊκοί, ποιητές και ζωγράφοι διδάσκουν στα πανεπιστήμια. Λοιπόν δεν είναι δυνατόν να έχεις περάσει από τέτοια ζητήματα και να είσαι βάρβαρος μέσα σου.

Πώς είναι δυνατόν να εκδηλώνεις τέτοια μορφή βίας ενάντια στη σύντροφό σου ή στη γυναίκα σου ή στη μάνα των παιδιών σου; Πώς είναι δυνατόν, ρε παιδί μου; Δεν το γεννάει ο νους μου, δεν μπορώ», ξέσπασε στο τέλος ο Τάσος Χαλκιάς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share