Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Πήρε τη μεγάλη απόφαση στα 38 του ο Μπρούνο Τσερέλα: Στο πλευρό του η Αθηνά Οικονομάκου!

Είναι οριστικό για τον σύντροφο της ηθοποιού

28 Ιουνίου 2024 22:17
Πήρε τη μεγάλη απόφαση στα 38 του ο Μπρούνο Τσερέλα: Στο πλευρό του η Αθηνά Οικονομάκου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια σημαντική ανακοίνωση για τη ζωή του έκανε ο Μπρούνο Τσερέλα, την Παρασκευή 28/6, με την Αθηνά Οικονομάκου να βρίσκεται στο πλευρό του.

Συγκεκριμένα, ο μπασκετομπολίστας δημοσίευσε μία φωτογραφία από το γήπεδο μαζί με τους γονείς του ανακοινώνοντας πως «κρεμάει» τα παπούτσια του.

Ο ίδιος πόζαρε μαζί τους γονείς του συγκινημένος, ενώ έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Το να μπαίνω στο γήπεδο για τελευταία φορά με τους δύο πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου ήταν μαγικό. Ήταν αυτοί που με συνόδευσαν για πρώτη φορά στο γήπεδο και έτσι ήθελα να φύγω. Ευχαριστούμε για τη ζεστασιά, για την απίστευτη ενέργεια που μας δώσατε και για την υποστήριξη πάντα».

Τέλος καριέρας για τον Μπρούνο Τσερέλα - Το στόρι του Γιάννη Αθηναίου

Υπενθυμίζεται ότι η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Μιλάνο και το βράδυ της Πέμπτης (27/6) έδωσε το παρών σε έναν αγώνα μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την κολλητή της, Νικόλ Παναγιώτου, ενώ μάλιστα, η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από το γήπεδο, όπου τη βλέπουμε να φορά την φανέλα με το όνομα του Μπρούνο Τσερέλα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share