Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Μαύρα «σύννεφα» για Ματσούκα - Κόκκαλη: «Δευτέρα φεύγει, Πέμπτη γυρίζει κι εγώ έχω παραστάσεις Παρασκευή ως Κυριακή»

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τον γάμο της

28 Ιουνίου 2024 23:00
Μαύρα «σύννεφα» για Ματσούκα - Κόκκαλη: «Δευτέρα φεύγει, Πέμπτη γυρίζει κι εγώ έχω παραστάσεις Παρασκευή ως Κυριακή»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ έδωσε η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον σύζυγό της, Πέτρο Κόκκαλη.

Η ηθοποιός συνομίλησε με τους παρουσιαστές Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην ήττα του Πέτρου Κόκκαλη στις πρόσφατες Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Η απάντηση της Δήμητρας Ματσούκα για τη μη εκλογή του Πέτρου Κόκκαλη

«Δε νιώθω ότι έχει αλλάξει κάτι και είμαι πιο εξωστρεφής, πάντα έτσι ήμουν. Απλά τώρα ίσως με αφορμή τις Ευρωεκλογές να βγήκαμε λίγο παραπάνω με τον Πέτρο και να συνέβη αυτό. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη στην προεκλογική περίοδο, γιατί πίστευα πάρα πολύ στο πολιτικό αφήγημα του Πέτρου και του κόμματος, και ήμουν απαισιόδοξη όταν σκεφτόμουν τα πραγματικά γεγονότα, όπως ότι μετά τα Τέμπη ορισμένοι βγήκαν πρώτοι στην περιοχή τους», είπε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.

Δείτε επίσης: Έσκασαν τα ευχάριστα για τη Δήμητρα Ματσούκα στα 50 της: Στο πλευρό της ο Πέτρος Κόκκαλης!

«Σαν πολίτης είμαι πολύ στενοχωρημένη με το αποτέλεσμα, γιατί θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε πολιτικούς σαν τον Πέτρο. Το πράσινο που υποστηρίζει είναι πολύ σημαντικό ολιστικά στη ζωή μας. Σαν σύντροφος του Πέτρου, είμαι πολύ χαρούμενη που δεν μπήκε στην Ευρωβουλή, γιατί επιτέλους θα ζήσουμε σαν άνθρωποι. Θα έλειπε πέντε χρόνια, όπως κάνουμε και τώρα. Δευτέρα φεύγει, Πέμπτη γυρίζει κι εγώ έχω παραστάσεις Παρασκευή ως Κυριακή. Ίσως αυτό να ήταν και το μυστικό της επιτυχίας μας», κατέληξε χαριτολογώντας η Δήμητρα Ματσούκα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share