Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Αθηνά Οικονομάκου - Μπρούνο Τσερέλα: Το ζευγάρι του καλοκαιριού σε πρώτη κοινή φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Τρελά ερωτευμένοι

29 Ιουνίου 2024 13:40
Αθηνά Οικονομάκου - Μπρούνο Τσερέλα: Το ζευγάρι του καλοκαιριού σε πρώτη κοινή φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται πως είναι full in love με τον νέο της σύντροφο, Μπρούνο Τσερέλα, με τον ίδιο να ανταποδίδει στη τρέλα του έρωτα.

Διαβάστε επίσης: Πήρε τη μεγάλη απόφαση στα 38 του ο Μπρούνο Τσερέλα: Στο πλευρό του η Αθηνά Οικονομάκου!

Να σας θυμίσουμε ότι εμφανίστηκαν πρώτη φορά μαζί στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ και δεν έκρυβαν τον έρωτά τους, αφού η κάμερα τους κατέγραψε να ανταλλάσσουν αγκαλιές και φιλιά.

Αθηνά Οικονομάκου

Ο Μπρούνο Τσερέλα αγωνίζεται με ομάδα της Β’ Εθνικής στην Ιταλία, ενώ είναι συνιδιοκτήτης γραφείου real estate αλλά και σε προπονητικό κέντρο, και πολύ συχνά επισκέπτεται τη χώρα μας λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων και πια και για τον έρωτά του.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο διεθνής μπασκετμπολίστας βρίσκεται σε σχέση με την Αθηνά Οικονομάκου και τα hashtag στα social media του και οι αφιερώσεις δίνουν και παίρνουν… και τώρα ήρθε η πρώτη κοινή φωτογραφία τους!

Μπρούνο Τσερέλα

Η γνωστή ηθοποιός αυτές τις μέρες ταξίδεψε μέχρι την Ιταλία για να παρακολουθήσει τον τελευταίο επαγγελματικό αγώνα μπάσκετ του αγαπημένου της και στο πλευρό της βρέθηκαν η Νικόλ Παναγιώτου και η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Μάλιστα, η Νικόλ Παναγιώτου ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία, όπου για πρώτη φορά βλέπουμε την Αθηνά Οικονομάκου δίπλα στον Μπρούνο Τσερέλα!

Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share