Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Αμετακίνητοι οι γιατροί για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Δεν μπορεί να βγει...»

Η νεότερη ανακοίνωση για την υγεία του

29 Ιουνίου 2024 15:01
Αμετακίνητοι οι γιατροί για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Δεν μπορεί να βγει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δημήτρης Κόκοτας: Για την καταστάση της υγείας του τραγουδιστή μίλησε η Ματίνα Παγώνη το πρωί του Σαββάτου (29/6) στην εκπομπή «Δύο στις 10».

«Ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός, αντιδρά ξεχωριστά και γι’ αυτό δεν μπορούμε να πούμε ότι “σε αυτή τη νόσο, αυτός θα πάει έτσι”. Κανένας δεν το ξέρει, εξελίσσεται. Θέλει χρόνο, θέλει υπομονή και φυσικά και για την οικογένειά του. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις έναν άνθρωπο στο νοσοκομείο τόσους μήνες, δεν είναι εύκολο πράγμα», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

«Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι στη ΜΑΦ. Εμείς οι γιατροί ξέρουμε κάποια πράγματα, εσείς από την αρχή λέγατε και ρωτούσατε “πότε θα βγει;”, ο καθένας θα βγει όταν πρέπει να βγει. Και αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης δεν μπορεί να βγει και να πάει στο σπίτι του ή σε ένα κέντρο αποκατάστασης.

Θα παραμείνει, θα τον παρακολουθεί η ομάδα που τον παρακολουθεί, θα γίνονται οι εξετάσεις και όταν χρειαστεί, τότε οι γιατροί θα δώσουν το οκ για να βγει από το νοσοκομείο», συμπλήρωσε στη συνέχεια η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Η νεότερη ανακοίνωση της Ματίνας Παγώνη για τον Δημήτρη Κόκοτα:

Δυστυχώς: Κίνδυνος για μόνιμη βλάβη για τον Δημήτρη Κόκοτα - «Έχει επιπλοκές από την πρώτη μέρα που μπορεί να του αφήσουν...»

Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει διαρκώς τη μεγάλη μάχη για την υγεία του, με το γνωστό τραγουδιστή να παλεύει στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» και τους κοντινούς του ανθρώπους να ελπίζουν, ότι σύντομα θα τον έχουν ξανά κοντά τους και την αδελφή του να συγκινεί με τα λόγια της.

Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, έχουν συζητηθεί ακόμη περισσότερο οι επιπλοκές στην υγεία του, στη διάρκεια αυτής της περιπέτειας, με τον κίνδυνο να είναι ορατός ακόμη και για κάποια μόνιμη βλάβη, ενδεχομένως και στην όρασή του, μετά το έμφραγμα και το καρδιακό, που είχε υποστεί.

Η νέα αναφορά στην υγεία του Δημήτρη Κόκοτα και τις επιπλοκές

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε στο «Πρωινό» είπε πως «επιπλοκές στην υγεία του είχε από την πρώτη στιγμή και η ομάδα των γιατρών δίνει τη μάχη της. Όπως είχαμε πει εξαρχής, δεν είναι τόσο εύκολο και θέλει χρόνο, για να αποκατασταθεί.

Έχει, πράγματι, επιπλοκές στην όραση και εξετάσεις γίνονται διαρκώς, για να μαθαίνουμε την κατάστασή του. Δεν μπορεί, προς το παρόν, να πάει σε κέντρο αποκατάστασης κι αυτό θα το κρίνουν οι γιατροί, όπως και για το αν θα πάει στο σπίτι του. Το ίδιο λένε και στους δικούς του ανθρώπους, τονίζοντας πως το θέμα είναι το πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του. Οι απεικονιστικοί έλεγχοι γίνονται, τα φάρμακα του χορηγούνται και θα δούμε τη συνέχεια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share