Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Το... ξεστόμισε η Ελένη Μενεγάκη: «Από τα 4 παιδιά μου, μόνο η Μαρίνα έβρισκε αγοράκια, τους έκανε αγκαλιά και μετά...» (video)

«Λέγαμε με τον Μάκη "τι γίνεται ρε παιδιά;»

29 Ιουνίου 2024 16:15
Το... ξεστόμισε η Ελένη Μενεγάκη: «Από τα 4 παιδιά μου, μόνο η Μαρίνα έβρισκε αγοράκια, τους έκανε αγκαλιά και μετά...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλα τα χρόνια της μακράς πορείας της, η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει κρύψει στιγμή την αδυναμία που έχει στα παιδιά της, αναφερόμενη συχνά σε αυτά.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 28/6, μάλιστα, έκανε μία αναφορά στη μικρότερη κόρη της, τη Μαρίνα Παντζοπούλου, η οποία είχε μία ιδιαίτερη συμπεριφορά όταν ήταν πιο μικρή, που είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της ίδιας και του συζύγου της, Ματέο Παντζόπουλου.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Οι κόρες μου δεν ξέρουν τα ελληνικά, πάνε σε ξένο σχολείο»

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως συνήθιζε όποτε ήταν με κόσμο, να πηγαίνει και να πιάνει άλλα παιδάκια της ηλικίας της, κυρίως αγόρια, και να τα αγκαλιάζει και να τα φιλάει, κάτι που δεν έκανε κανένα από τα υπόλοιπα παιδιά της παρουσιάστριας παρά μόνο εκείνη.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου

«Λοιπόν εγώ θυμάμαι, από τα τέσσερά μου παιδιά, μόνο η Μαρίνα όταν ήταν πολύ μικρή, όταν κάναμε πάρτι στη Βαλέρια που έχουν και 7 χρόνια διαφορά, θυμάμαι ότι - τώρα σου λέω να ήταν δύο χρονών - πήγαινε μόνη της, έβρισκε αγοράκια, μικρά κι αυτά, τα έπαιρνε από το χέρι, τα πήγαινε μια βόλτα και μετά τους έκανε αγκαλιά και μετά έφευγε. Και λέγαμε με τον Μάκη "τι γίνεται ρε παιδιά; Αυτό είναι διαφορετικό από τα άλλα. Γιατί πάει και αγκαλιάζει τα άλλα παιδιά;". Τώρα σου λέω 2-3 χρονών να πηγαίνει έτσι, να αγκαλιάζει όλα τα παιδάκια, να τους δίνει φιλάκι...», είπε χαρακτηριστικά για την κόρη της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share