Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Πυρ και μανία η Αγγελική Ηλιάδη: «Εγώ έπρεπε να υποδυθώ τη γιαγιά μου Καίτη Γκρέυ, μοιάζουμε στην εμφάνιση και στην φωνή» (video)

Έκανε το παράπονό της

29 Ιουνίου 2024 18:26
Πυρ και μανία η Αγγελική Ηλιάδη: «Εγώ έπρεπε να υποδυθώ τη γιαγιά μου Καίτη Γκρέυ, μοιάζουμε στην εμφάνιση και στην φωνή» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για όλους και για όλα μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη, στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», κάνοντας ειδική αναφορά στη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίθεση που υπέστη στον δρόμο, στην παρενόχληση από παραγωγό δισκογραφικής εταιρείας, καθώς επίσης και στη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ, την οποία θα υποδυθεί η Κλέλια Ρένεση στην ταινία «Υπάρχω». Βέβαια, η εγγονή της εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της...

«Έκανε παρανομία στον δρόμο, ήθελε να βγει και από πάνω. Ανησύχησα γιατί ήταν το παιδί μου που είχε τρομάξει και προσπαθούσα να είμαι ήρεμη και να διαχειριστώ την κατάσταση ώστε να λήξει και να φύγει. Μπήκε μπροστά στο αμάξι μου, μου έκλεισε τον δρόμο, δεν με άφηνε να φύγω. Ένιωθα ότι ήθελε να ξεσπάσει. Αν ήμουν άντρας δεν θα λειτουργούσα έτσι και είμαι 100% σίγουρη», δήλωσε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη σχετικά με τον άνδρα που της επιτέθηκε πρόσφατα.

«Στο παρελθόν είχαν ειπωθεί κάποια προσβλητικά πράγματα για τη γιαγιά μου και ο ίδιος Στέλιος Καζαντζίδης είχε δηλώσει ότι ήταν ψευδή. Δεν θα θέλαμε σαν οικογένεια να αναφερθούν προσβλητικά στη γιαγιά μου και για αυτό ο αδερφός μου προχώρησε στο εξώδικο αυτό. Για να προλάβουμε οτιδήποτε, πριν συμβεί», ανέφερε εν συνεχεία η Αγγελική Ηλιάδη για το εξώδικο του αδερφού της στην εταιρεία παραγωγής.

Η Αγγελική Ηλιάδη για τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ

«Η γιαγιά μου με τον Καζαντζίδη πέρασαν έναν πολύ μεγάλο έρωτα. Οι τοίχοι του σπιτιού της είναι γεμάτοι από φωτογραφίες τους. Η γιαγιά μου ήταν αυτή που βοήθησε τον Καζαντζίδη και μπήκε στο τραγούδι, τον στήριξε πολύ και το πώς εξελίχθηκε η ιστορία μεταξύ τους δεν ήταν ό,τι καλύτερο.Έμεινε μια πικρία, γιατί ο Καζαντζίδης χώρισε τη γιαγιά μου και έκανε σχέση με τη Μαρινέλλα. Εγώ έπρεπε να υποδυθώ τον ρόλο της γιαγιάς μου. Μοιάζουμε αρκετά και εμφανισιακά και στην φωνή. Έχω ζήσει μαζί της από μικρή και γνωρίζω ακριβώς το ταπεραμέντο της, τον τρόπο που λειτουργούσε, που μιλούσε. Θα μου άρεσε πολύ», τόνισε όσον αφορά την υγεία της Καίτης Γκρέυ η Αγγελική Ηλιάδη, ενώ συμπλήρωσε πως δεν είναι πλέον καλά στην υγεία της, στα 101 της χρόνια.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη. «Μόλις είχα υπογράψει σε μια δισκογραφική εταιρεία, μου σύστησαν τον παραγωγό μου. Υποτίθεται ότι θα πηγαίναμε σε ένα στούντιο, μπαίνουμε σε ένα διαμέρισμα. Κλείνει την πόρτα, κλειδώνει. Μου λέει αν γίνει αυτό κι αυτό, θα σε κάνω το πρώτο όνομα. Άρχισα να φωνάζω, του λέω να ανοίξει την πόρτα να φύγω. Μου επιτέθηκε, έπεσε πάνω μου, προσπάθησε να κάνει πράγματα. Του επιτέθηκα και εγώ, τον έγδαρα στο πρόσωπο, φοβήθηκε και με άφησε να φύγω. Πήγα την επόμενη στην δισκογραφική, είπα για το περιστατικό, έσκισα και το συμβόλαιο. Τον έδιωξαν από την εταιρεία και δεν ξαναδούλεψε ποτέ στη ζωή του σε αυτόν τον κλάδο», κατέληξε μιλώντας στην κάμερα του Mega η Αγγελική Ηλιάδη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share