Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Εκείνος 74 κι εκείνη...: Η μεγάλη διαφορά ηλικίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τη σύζυγό του, Ελένη Ράντου

Είναι παντρεμένοι 30 χρόνια και έχουν μια κόρη

29 Ιουνίου 2024 18:55
Εκείνος 74 κι εκείνη...: Η μεγάλη διαφορά ηλικίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τη σύζυγό του, Ελένη Ράντου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επέτειο 30 χρόνων γάμου συμπλήρωσαν πρόσφατα η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, που ήταν το 1994 όταν και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η ηθοποιός γιόρτασε το σημαντικό γεγονός με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Facebook. Συγκεκριμένα, ανέβασε μια κοινή φωτογραφία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και περιέγραψε την αντίδραση τους όταν συνειδητοποίησαν ότι είναι η επέτειός τους.

Η πορεία της Ελένης Ράντου

Κατάγεται από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από την περιοχή των Χανίων. Γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 1965 στο Αιγάλεω της Αττικής και είναι 57 ετών. Αφού τελείωσε το σχολείο, έδωσε πανελλήνιες και πέρασε στην Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ και συγκεκριμένα στο Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Παράλληλα, θέλοντας να ακολουθήσει τη μεγάλη της αγάπη, την υποκριτική, σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από την οποία μάλιστα αποφοίτησε με άριστα.

Δείτε επίσης: Εκείνος 41 κι εκείνη...: Τόσα χρόνια «ρίχνει» η Ρούλα Ρέβη στον Αποστόλη Τότσικα, «Την έχει ζήσει τη ζωή»

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, η Ελένη Ράντου το έκανε σε ηλικία μόλις 18 ετών. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στη σειρά “Ουράνιο Τόξο”, η οποία προβάλλονταν στην ΕΡΤ. Έπειτα, συμμετείχε στη σειρά “Η Κυρία Ντορεμί”. Μετά, αφού είχε ήδη τραβήξει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις, οι προτάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη, με την ίδια, να συμμετέχει συνεχώς σε καινούργιες τηλεοπτικές σειρές. Μερικές από τις πιο γνωστές είναι οι: “Οδός Ανθέων”, “Το συνεργείο”, “Εσύ αποφασίζεις”, “Τμήμα Ηθών”, “Αχ Ελένη!”, “Το παιχνίδι του γάτου”, “Άγγελος κατά λάθος”, “Κόκκινος Κύκλος”, “Σαββατογεννημένες” και “Εργαζόμενη γυναίκα”.

Ο γάμος της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και η σχέση με την κόρη τους

Η Ελένη Ράντου, είναι μία πολύ στοργική και τρυφερή μητέρα και σύζυγος. Με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου είναι μαζί 30 χρόνια ενώ καρπός του έρωτά τους είναι η μοναχοκόρη της, Νικολέτα, στην οποία όπως είναι λογικό έχουν και οι δύο αδυναμία.

Η πορεία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου γεννήθηκε στο χωριό Βάστας Αρκαδίας στις 21 Ιουνίου 1950. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε εκεί (έως τα 7 του) και μερικές εμπειρίες του απ’ αυτά τις έκανε τραγούδια, όπως τη “Σφεντόνα”. Αγαπάει πολύ το ποδόσφαιρο. Στα 12 του χρόνια πήρε την πρώτη του κιθάρα. Αργότερα συμμετείχε σε διάφορα συγκροτήματα της εποχής, όπου έκανε και τα πρώτα του μουσικά βήματα. Το πρώτο του συγκρότημα, με το οποίο τραγουδούσε σε ιταλικό στίχο σε διάφορα κλαμπ, το ονόμασε CROSSWORDS. Άρχισε να τραγουδά ελληνικό τραγούδι στις αρχές της δεκαετίας του ’70.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share