Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Δεν κρατήθηκε και εκφράστηκε ελεύθερα η Αντωνά για τον Λιάγκα: «Είναι τρομερός, είναι ο καλύτερος! Όλη η Ελλάδα βλέπει πόσο...»

Η πρώτη εξομολόγηση της ραδιοφωνικής παραγωγού για τη σχέση τους

29 Ιουνίου 2024 19:54
Δεν κρατήθηκε και εκφράστηκε ελεύθερα η Αντωνά για τον Λιάγκα: «Είναι τρομερός, είναι ο καλύτερος! Όλη η Ελλάδα βλέπει πόσο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Μαρία Αντωνά είναι το πρόσωπο των τελευταίων μηνών στην εγχώρια showbiz, αφενός με τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη και αφετέρου με τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και πρώην παίκτρια του Survivor, ακόμα και όταν… στριμώχτηκε σε συνέντευξή της για τις φήμες που τη θέλουν ερωτευμένη με τον Γιώργο Λιάγκα, προτίμησε να είναι πολύ φειδωλή στα όσα είπε.

Η εξομολόγηση της Μαρίας Αντωνά για τον Γιώργο Λιάγκα

Βέβαια, ο Γιώργος Λιάγκας θα μπορούσε να φρενάρει αυτή τη φημολογία γύρω από εσάς από την πρώτη στιγμή, αλλά, προς έκπληξη όλων, δεν το έκανε. Μέχρι και το διακριτικό πείραγμα των συνεργατών του δέχεται.

(Γελάει χωρίς να απαντήσει.)

Θα σου το θέσω αλλιώς. Ο Γιώργος είναι διαφορετικός από κοντά σε σχέση με την τηλεοπτική του εικόνα;

Σου το είπα και πριν, δεν θέλω να μιλάω για τον Γιώργο. Είναι μια πολύ ισχυρή και δυναμική προσωπικότητα, ένας τρομερός επαγγελματίας και παρουσιαστής, όλη η Ελλάδα βλέπει πόσο καλός είναι στη δουλειά του. Σε αυτό το κομμάτι θα μείνω.

Δείτε επίσης: Η πρώην σχέση του Λιάγκα πριν την Αντωνά: Άφωνος ο παρουσιαστής μετά την αποκάλυψη

Τη φήμη ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ζευγάρι με τον Fipster σχολίασαν με χιούμορ το πρωί της Πέμπτης μέσα από το «Πρωινό». Ο Γιώργος Λιάγκας δεν γνώριζε ότι υπάρχουν τέτοιες φήμες, με τη Φωτεινή Πετρογιάννη να αποκαλύπτει ότι κάτι παρόμοιο λεγόταν και για τους ίδιους στο παρελθόν.

«Έχει συμβεί εδώ γύρω γύρω κάποια στιγμή πρόσφατα να βγει φήμη για σχέση. Και για εμάς έλεγαν ότι είμαστε ζευγάρι κάποτε» αποκάλυψε η δημοσιογράφος με τον Γιώργο Λιάγκα να μένει… άφωνος!

«Πρώτη φορά το ακούω αυτό πάντως» απάντησε ο παρουσιαστής, με τη Φωτεινή Πετρογιάννη να συμπληρώνει «Τους απαντάω: “όχι βέβαια”».

«Γιατί ρωτούσαν μόνο εσένα και όχι εμένα; Γιατί λες «όχι βέβαια;» Άσχημος σου πέφτω; Πες ότι έχω άλλη σχέση» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share