Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024

Επαναλαμβάνεται η χαρά της η Ελένης Φουρέιρα: Μεγαλώνει η οικογένειά της, περιμένουν ξανά αγοράκι (photo)

«Με το καλό το νέο μέλος της ποδοσφαιρικής μας ομάδας»

30 Ιουνίου 2024 15:35
Επαναλαμβάνεται η χαρά της η Ελένης Φουρέιρα: Μεγαλώνει η οικογένειά της, περιμένουν ξανά αγοράκι (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ελένη Φουρέιρα, καθώς μετά τη βάφτιση του γιου της ανακοίνωσε πως μεγαλώνει ξανά η οικογένειά της.

Ενάμιση χρόνο μετά τον ερχομό του γιου της τραγουδίστριας και του Αλμπέρτο Μποτία, έγινε γνωστό πως άλλο ένα μωράκι θα μεγαλώσει δίπλα στον μικρό Ερμή, όπως βαφτίστηκε πριν από μερικές ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιουνίου, η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από το gender reveal party που διοργάνωσαν για τον αδερφό της, Γιώργο, και τη σύντροφό του, η οποία είναι έγκυος.

Θεία η Ελένη Φουρέιρα - Μεγαλώνει η οικογένειά της

Επέλεξαν να κάνουν το party σε εξωτερικό χώρο, τον οποίο είχαν στολίσει με ροζ και γαλάζια μπαλόνια και στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που η σύζυγος του Γιώργου σπάει το μεγάλο μπαλόνι και πετάγονται μπλε κομφετί, αποκαλύπτοντας πως περιμένουν αγοράκι.

Θεία η Ελένη Φουρέιρα - Μεγαλώνει η οικογένειά της

Τα χαμόγελα έσκασαν στα πρόσωπά τους και η τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά για το νέο μέλος: «Με το καλό το νέο μέλος της ποδοσφαιρικής μας ομάδας», ενώ ένα στιγμιότυπο δημοσίευσε στο προφίλ της και η μία από τις δύο αδερφές της Ελένης Φουρέιρα, η Ιωάννα. Η δεύτερη αδερφή ονομάζεται Μαργαρίτα και το καθένα από τα αδέρφια της έχει πλέον φτιάξει τη δική του οικογένεια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share