Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024

Πικρή αλήθεια για την κατάσταση του Δημήτρη Σταρόβα: «Καταβάλλει προσπάθεια για να μιλήσει» (video)

Η κατάσταση υγείας του 61χρονου καλλιτέχνη μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη

30 Ιουνίου 2024 17:31
Πικρή αλήθεια για την κατάσταση του Δημήτρη Σταρόβα: «Καταβάλλει προσπάθεια για να μιλήσει» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε φάση αποκατάστασης βρίσκεται πια ο Δημήτρης Σταρόβας, όπως ανακοίνωσε η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Ο 61χρονος καλλιτέχνης υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο, το οποίο επηρέασε την ομιλία του, που σημαίνει πως χρειάστηκε θεραπεία σε ειδικό κέντρο μετά το τέλος της νοσηλείας του.

Τις τελευταίες εβδομάδες, είναι εμφανής η βελτίωσή του, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως ο Δημήτρης Σταρόβας μπορεί και παίζει κιθάρα σε αυτό το στάδιο.

Οι δηλώσεις της συντρόφου του Δημήτρη Σταρόβα

Αποκλειστικές δηλώσεις στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» έκανε η Άννα Σταθάκη, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ο Δημήτρης Σταρόβας καταβάλλει προσπάθειες για να μιλήσει.

«Ο Δημήτρης μόλις προχθές επέστρεψε σπίτι, ήταν σε κέντρο αποκατάστασης όλον αυτόν τον καιρό. Οπότε χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί και πάλι στην καθημερινότητά του και να αναρρώσει σιγά σιγά. Το μήνυμά του το έδωσε, πιστεύω. Καταβάλλει προσπάθεια για να μιλήσει, οπότε δεν θα ήταν σωστό να επιβαρυνθεί με τηλεοπτικές εμφανίσεις. Είναι κάτι που δεν ενδείκνυται ακόμα», ανέφερε αρχικά η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα.

«Πάνω απ' όλα η υγεία του και η ηρεμία του. Λίγη υπομονή και θα επανέλθει να σας τα πει όλα ο ίδιος», τόνισε εν κατακλείδι η Άννα Σταθάκη για τον καλλιτέχνη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share