Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024

Ανατριχιάζει η μητέρα του Πάνου Ζάρλα για τον θάνατό του: «Σήμερα το facebook με πήγε χρόνια πίσω στο Power of Love - Αυτό που έγινε αργότερα…»

Ήταν 30 Ιουνίου του 2018 όταν αναδείχθηκε νικητής του ριάλιτι αγάπης

30 Ιουνίου 2024 21:27
Ανατριχιάζει η μητέρα του Πάνου Ζάρλα για τον θάνατό του: «Σήμερα το facebook με πήγε χρόνια πίσω στο Power of Love - Αυτό που έγινε αργότερα…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκίνηση σκόρπισε η μητέρα του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα, ανακαλώντας στη μνήμη της την ημέρα που ο γιος της βγήκε νικητής του Power of Love.

Λίγο πριν την επιστροφή του ριάλιτι αγάπης στον ΣΚΑΪ, η Στέλλα Νικολάου συγκινεί με ανάρτησή της για τα θετικά μηνύματα που είχε λάβει στις 30 Ιουνίου του 2018, όταν ο πρώτος κύκλος του Power of Love έριξε αυλαία με νικητές τον Πάνο Ζάρλα και τη Στέλλα Μιζεράκη. Θυμηθείτε επίσης το περσινό μήνυμά της: «Ξημέρωμα θέλησες να έρθεις, ξημέρωμα να φύγεις. Πόσο μεγάλος πόνος»

Ο Πάνος Ζάρλας με τη μητέρα του, Στέλλα Νικολάου

«Power of love 30/06/2018! Σήμερα το facebook με πήγε αρκετά χρόνια πίσω. Σε ένα τηλεπαιχνίδι που προσωπικά είδα ελάχιστα αλλά με επηρέασε έντονα στη ζωή μου καθώς είχε συμμετάσχει ως παίχτης ο γιος μου, Πάνος Ζάρλας. Σαν σήμερα λοιπόν μέσα από την ψηφοφορία παιχτών και κοινού βγήκε νικητής και αγαπημένος παίχτης. Αυτό που έγινε αργότερα στο προσωπικό μου προφίλ ήταν απίστευτο.

Δέχτηκα άπειρα συγχαρητήρια για το ήθος την ευγένεια και τη θετική αύρα που είχε . Δε μπόρεσα ποτέ να καταλάβω πως μέσα από μια οθόνη τόσος κόσμος επηρεάστηκε τόσο πολύ από την προσωπικότητα του. Έξι χρόνια μετά, νοιώθω το ιδιο περήφανη και συγκινημένη διαβάζοντας αυτά τα μηνύματα που συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να μου στέλνουν!

Τελικά αυτό που μένει στη ζωή είναι τι στίγμα αφήνεις πίσω σου!!! Η ευγένεια ο σεβασμός και το ήθος είναι αρετές που δε θα σε προδώσουν ποτέ», έγραψε η μητέρα του Πάνου Ζάρλα.

Ο νικητής του πρώτου Power of Love έχασε τη ζωής του έναν χρόνο αργότερα, όταν στις 31 Μαίου του 2019, βρήκε ακαριαίο θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share