Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Μίλησε δημόσια για το παιδί με τον Πετρουλάκη η Ελένη Τσολάκη: «Είμαστε τόσα χρόνια μαζί, θα ήταν αλλιώς...»

Η απάντηση της παρουσιάστριας μετά από 10 χρόνια γάμου

1 Ιουλίου 2024 08:12
Μίλησε δημόσια για το παιδί με τον Πετρουλάκη η Ελένη Τσολάκη: «Είμαστε τόσα χρόνια μαζί, θα ήταν αλλιώς...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης είναι ένα ζευγάρι πολύ ευτυχισμένο, που δείχνει ένα περνά πολύ καλά μετά από 10 χρόνια γάμου, με την πρώτη να αναφέρεται πρόσφατα, σε μια από τις σπάνιες περιπτώσεις, στην πιθανότητα να αποκτήσει ζευγάρι το παιδί.

Η παρουσιάστρια του «Πρωινό Σουσού» μίλησε, μεταξύ άλλων, στην «Ελένη» και για τον επί τόσα χρόνια σύζυγό της, κάνοντας και μια αναφορά στο πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα στη ζωή της, αν είχε αποκτήσει παιδί.

Η αναφορά της Ελένης Τσολάκη για την πιθανότητα απόκτησης παιδιού με τον Παύλο Πετρουλάκη

Όπως είπε στο «Ελένη»: «Είμαστε 9 χρόνια με τον σύζυγό μου. Αυτό που αλλάζει νομίζω τα πράγματα είναι το παιδί. Εκεί αλλάζουν οι προτεραιότητες. Όλο το υπόλοιπο χωρίς το παιδί είναι το ίδιο πάνω κάτω. Θα ήταν αλλιώς λογικά αν είχαμε παιδί. Θα ήμασταν διαφορετικοί, εγώ θα ήμουν διαφορετική».

Στην ίδια συνέντευξη, η Ελένη Τσολάκη σημείωσε ότι: «Θαυμάζω τις γυναίκες που δεν θέλουν να παντρευτούν και έχουν συμφιλιωθεί με αυτό γιατί σημαίνει πως ακούμε την καρδιά τους. Δεν το είχα ποτέ όνειρο να παντρευτώ αλλά συνέβη και είμαι ευγνώμων για όσα μου έχει φέρει η ζωή, μου τα φέρνει ωραία η ζωή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share