Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Τρομερά δύσκολα ώρες για την Ιωάννα Τούνη: Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα, στο πλευρό της ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Περνάει δύσκολα

1 Ιουλίου 2024 08:56
Τρομερά δύσκολα ώρες για την Ιωάννα Τούνη: Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα, στο πλευρό της ο Δημήτρης Αλεξάνδρου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και συχνά ταξιδεύουν με σκοπό να βρουν την ηρεμία και να αποφορτιστούν από τις υποχρεώσεις τους.

Αυτές τιες ημέρες, ταξίδεψαν μαζί με τον γιο τους, Πάρη στην Σύρο για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα, ο σύζυγός της συμμετείχε ξανά στο μεγάλο τουρνουά μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε στο νησί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η influencer έκανε πολλές αναρτήσεις, ανάμεσα σε αυτές και το ατύχημα που είχε στο ξενοδοχείο που μένει με την οικογένεια της.

Με την ευκαιρία δείτε: «Σπάραξε» η Ιωάννα Τούνη: «Μετά τα δυο απανωτά χειρουργεία, ο οργανισμός μου...» (photo)

Το ατύχημα της Ιωάννας Τούνη στην Σύρο

Η Ιωάννα Τούνη χαρακτηριστικά όπως αποκάλυψε, παραπάτησε από ένα σκαλί και έπεσε κάτω. Μάλιστα, τραυμάτισε το πόδι της με αποτέλεσμα να τρέχει αίμα.

«Πως τα κατάφερα, αλλά μόλις έπεσα. Έχω να το κάνω πολλά χρόνια αυτό. Πώς έπεσε κάτω; Έπεσα κάτω σαν τον Πάρη, σκοτώθηκα μόνη μου στο σκαλί. Δεν το είδα γιατί έπινα νερό», ανέφερε στην ανάρτησή της.

Τρομερά δύσκολα ώρες για την Ιωάννα Τούνη

Παρά αυτό το απρόοπτο, η Ιωάννα Τούνη μαζί με την οικογένεια της και τους φίλους της απόλαυσαν με το παραπάνω την θάλασσα, ενώ καθόντουσαν πρώτη ξαπλώστρα για να παίζουν τα παιδιά με το νερό και την άμμο. Το σούσι δεν έλειπε από το τραπεζάκι τους, αφού είναι αγαπημένη συνήθεια της Ιωάννας Τούνη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share