Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Ο Τσερέλα... της έχει πάρει το μυαλό: Το νέο βίντεο σε ρομαντικό δείπνο με την Αθηνά Οικονομάκου που δείχνει τον τρελό τους έρωτα

Έρωτας ατελείωτος, δεν... κόβει πουθενά!

1 Ιουλίου 2024 09:42
Ο Τσερέλα... της έχει πάρει το μυαλό: Το νέο βίντεο σε ρομαντικό δείπνο με την Αθηνά Οικονομάκου που δείχνει τον τρελό τους έρωτα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου ζει έναν παθιασμένο έρωτα το τελευταίο χρονικό διάστημα και, πλέον, δεν έχει κανένα λόγο να τον κρύβει, δείχνοντας και δημόσια το πόσο υπέροχα περνά στην νέα της σχέση.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι ζευγάρι με τον κούκλο μπασκετμπολίστα Μπρούνο Τσερέλα και οι δυο τους φαίνεται πως είναι full in love.

Η νέα ανάρτηση με το ρομαντικό δείπνο Οικονομάκου-Τσερέλα

Μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου αυτές τις μέρες ταξίδεψε στο Μιλάνο προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον σύντροφός της, στον τελευταίο του επαγγελματικό αγώνα μπάσκετ.

Το βράδυ της Κυριακής, Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα απόλαυσαν ένα άκρως ρομαντικό δείπνο σε ιταλικό εστιατόριο, με τον μπασκετμπολίστα να μοιράζεται στιγμιότυπα στα social media. Όπως θα δείτε στο βίντεο, η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται πιο ήρεμη και ευτυχισμένη από ποτέ, με τον έρωτα να την έχει ανανεώσει.

Το ρομαντικό δείπνο Αθηνάς Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share