Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

To μαρτύριο συνεχίζεται για τον Δημήτρη Σταρόβα: «Ήταν σε κέντρο αποκατάστασης, θέλει χρόνο...» (video)

Η ενημέρωση για την υγεία του από τη σύντροφό του

1 Ιουλίου 2024 10:24
To μαρτύριο συνεχίζεται για τον Δημήτρη Σταρόβα: «Ήταν σε κέντρο αποκατάστασης, θέλει χρόνο...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέρασαν 40 μέρες από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ο Δημήτρης Σταρόβας και μπορεί να κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο, ωστόσο ο δρόμος της αποκατάστασης είναι μακρύς.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός εισήχθη στο Τζάνειο νοσοκομείο το μεσημέρι της 15ης Μαΐου, έπειτα από ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ενώ βρισκόταν στο σπίτι του.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Πικρή αλήθεια για την κατάσταση του Δημήτρη Σταρόβα: «Καταβάλλει προσπάθεια για να μιλήσει» (video)

Από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα του η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», περιγράφοντας την τωρινή κατάστασή του έπειτα από 40 ημέρες.

«Μόλις προχθές επέστρεψε σπίτι»

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο Δημήτρης μόλις προχθές επέστρεψε σπίτι, ήταν σε κέντρο αποκατάστασης όλον αυτόν τον καιρό. Οπότε χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί και πάλι στην καθημερινότητά του και να αναρρώσει σιγά-σιγά. Το μήνυμά του το έδωσε πιστεύω», ανέφερε η Άννα Σταθάκη.

«Καταβάλει προσπάθεια για να μιλήσει, οπότε δεν θα ήταν σωστό να επιβαρυνθεί με τηλεοπτικές εμφανίσεις. Είναι κάτι που δεν ενδείκνυται ακόμα. Πάνω από όλα η υγεία του και η ηρεμία του. Λίγη υπομονή και θα επανέλθει να σας τα πει όλα ο ίδιος», σημειώνει χαρακτηριστικά στη λιτή της δήλωση η σύντροφος του ηθοποιού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share