Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Τρισευτυχισμένη στα 36 της η Χριστίνα Μπόμπα: Στο πλευρό της ο Σάκης Τανιμανίδης!

Δεν το περίμενε!

1 Ιουλίου 2024 16:33
Τρισευτυχισμένη στα 36 της η Χριστίνα Μπόμπα: Στο πλευρό της ο Σάκης Τανιμανίδης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απόλυτα πλήρης και χαρούμενη, η Χριστίνα Μπόμπα γιόρτασε τα 36α γενέθλιά της, έχοντας στο πλευρό της τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες.

Η Χριστίνα Μπόμπα γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Νάξο, όπου μαζί της ήταν ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, οι δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα, τα αδέρφια τους, καθώς και κάποιοι φίλοι. Η ίδια γιόρτασε τα 36α γενέθλιά της λίγες ημέρες μετά τα γενέθλια των παιδιών της.

Χριστίνα Μπόμπα: Η έκπληξη που της ετοίμασαν

Ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε στις μικρές πιατάκι με ένα κομμάτι γαλακτομπούρεκο, τοποθετώντας ένα κεράκι σε κάθε πιάτο. Οι μικρές πήγαν τα πιάτα στη μαμά τους, που καθόταν με την παρέα της σε μια ταβέρνα. Έκπληκτη η Χριστίνα Μπόμπα, έσβησε τα κεράκια, αγκάλιασε τις κόρες της και έδωσε ένα τρυφερό φιλί στον Σάκη Τανιμανίδη.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα έδειξε την έκπληξη που της έκαναν ο σύζυγός της και οι κόρες τους. Η ίδια σχολίασε:

«Χρόνια μου πολλά με την πιο ωραία τούρτα (…γαλακτομπούρεκο) του κόσμου! Η ευτυχία μου να γιορτάζω με αγαπημένα πρόσωπα, γιατί στο τέλος της ημέρας αυτό έχει σημασία! Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές και την αγάπη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share