Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Κουρεύτηκε γουλί ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Αγνώριστος με το νέο του look - «Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και...»

Άλλος άνθρωπος ο ηθοποιός

1 Ιουλίου 2024 18:28
Κουρεύτηκε γουλί ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Αγνώριστος με το νέο του look - «Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας (1/7) ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, εξηγώντας μεταξύ άλλων την αλλαγή στα μαλλιά του.

Με πολύ κοντό κουρεμένο μαλλί εμφανίστηκε λοιπόν ο ηθοποιός, και οι λόγοι ήταν καλλιτεχνικοί και συγκεκριμένα, η συμμετοχή του στην παράσταση «Ηρακλής Μαινόμενος» του Δημήτρη Καραντζά.

Δείτε επίσης: Άσπρισαν τα μαλλιά του, έμεινε μισός: Τον Αλέξανδρο Ρήγα στα 59 του ούτε η Εβελίνα Παπούλια δε θα τον αναγνώριζε (photos)

Με νέο look στα μαλλιά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

«Το έκανα προχθές, την Παρασκευή είναι η πρεμιέρα μας, οπότε χρειαζόταν. Την πρώτη φορά που κοιτάχτηκα στον καθρέφτη αισθάνθηκα πολύ άβολα. Από την άλλη, σιγά σιγά τώρα που είναι καλοκαίρι η ζέστη βοηθάει με έναν τρόπο. Εντάξει, μαλλιά είναι, έρχονται φεύγουν. Το έκανα γιατί θέλαμε να έχουμε μια αντίθεση στο ό,τι είχαμε κάνει πριν. Ήταν και μια συζήτηση που κάναμε με τον υπέροχο καταρχάς, Δημήτρη Καρατζά, που ζητήσαμε να φτιάξουμε μια άλλη οπτική. Είπαμε να κάνουμε μια τέτοια αλλαγή και νομίζω ότι βοήθησε και σε αυτό που λέει η ιστορία», είπε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share