Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Ενωμένοι ξανά Βασίλης Μπισμπίκης και Κωνσταντίνα Μπεκιάρη 2.5 χρόνια μετά τον χωρισμό τους: Έγιναν γνωστά τα νέα και όλοι τους εύχονται (photo)

Περήφανοι για αυτό που μοιράζονται μαζί ακόμη και μετά το τέλος του γάμου τους

2 Ιουλίου 2024 09:09
Ενωμένοι ξανά Βασίλης Μπισμπίκης και Κωνσταντίνα Μπεκιάρη 2.5 χρόνια μετά τον χωρισμό τους: Έγιναν γνωστά τα νέα και όλοι τους εύχονται (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη δεν είναι μαζί εδώ και δυόμιση χρόνια, έχοντας πάρει διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, όμως έχουν πάντοτε κάτι να τους ενώνει, έχοντας αποκτήσει μαζί ένα παιδί.

Διαβάστε επίσης: Όλο το ίντερνετ μιλάει για την πρώην του Μπισμπίκη, Κωσταντίνα Μπεκιάρη: Είπε σε μια πρόταση όσα λίγοι τολμούν

Οι δυο τους έχουν, φυσικά, έναν ακόμη λόγο να είναι υπερήφανοι για το γιο τους, Μιχάλη, ο οποίος γνώρισε μια ξεχωριστή διάκριση, για την οποία η ίδια η μητέρα του μας ενημέρωσε, με τα σχόλια να έρχονται «βροχή» για την επιτυχία αυτή.

Η επιτυχία του γιου του Βασίλη Μπισμπίκη και της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Ο μικρός, εκτός από το πιάνο όπου τα πηγαίνει περίφημα, είναι και πολύ καλός παίκτης στο σκάκι που όλοι γνωρίζουμε πως χρειάζεται ιδιαίτερες δεξιότητες στη στρατηγική. Ο Μιχάλης Μπισμπίκης βγήκε δεύτερος στο τουρνουά όπου συμμετείχε στην κατηγορία κάτω των 15 ετών.

Μάλιστα, η μητέρα του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη η οποία τον συνόδευσε στο τουρνουά και αγωνιούσε για τις επιδόσεις του, ανέβασε ένα υπέροχο βίντεο στο οποίο και αποκάλυψε τη στιχομυθία που είχαν οι δυο τους.

Το βραβείο στο σκάκι για το γιο του Βασίλη Μπισμπίκη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share