Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

«Σταματήστε δεν μπορώ, θέλω να τον φιλήσω»: Η Δήμητρα Ματσούκα ασυγκράτητη on camera δίπλα στον Πέτρο Κόκκαλη

Πιο ερωτευμένη από ποτέ η ηθοποιός

2 Ιουλίου 2024 09:14
«Σταματήστε δεν μπορώ, θέλω να τον φιλήσω»: Η Δήμητρα Ματσούκα ασυγκράτητη on camera δίπλα στον Πέτρο Κόκκαλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον ρόλο της δημοσιογράφου είδαμε τη Δήμητρα Ματσούκα λίγο πριν από τις Ευρωεκλογές, με σκοπό να προωθήσει το κόμμα του αγαπημένου της, Πέτρου Κόκκαλη.

Σε ένα από αυτά η Ματσούκα ρωτάει με τον δικό της ναζιάρικο τρόπο τον Κόκκαλη αν ο Ολυμπιακός είναι ακόμα η μεγάλη του αγάπη. Εκείνος της απαντά "όχι μεγαλύτερη από εσένα" και τότε η Ματσούκα λέει "σταματήστε δεν μπορώ, θέλω να τον φιλήσω" και σηκώνεται και φιλάει τον σύζυγό της.

Δείτε επίσης: Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Δεν μπορούν να κρύψουν πλέον και το ανακοίνωσαν με μια φωτογραφία - Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σε άλλο σποτάκι η ίδια ρωτά τον σύζυγό της αν πιστεύει πως μπορεί να αλλάξει κάτι, με εκείνον να απαντά πως πιστεύει στη δημοκρατία και την ενασχόληση με τα κοινά, κι αν μπορεί να αλλάξει κάτι θα γίνει μόνο μέσω της δημοκρατίας.

Σε ένα τρίτο σποτάκι που δημοσίευσαν στο Instagram, η Δήμητρα Ματσούκα τον ρωτάει για το ποια θεωρεί τη μεγαλύτερη νίκη του στην ευρωπαϊκή του θητεία, με τον Πέτρο Κόκκαλη να απαντά: "Ότι δεν με χώρισες" αφήνοντας άφωνη τη σύζυγό του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share