Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Κλαίνε όλοι: Οριστικό τέλος στη σχέση Ουίλιαμ με Χάρι - «Πείραξαν την Κέιτ, δεν θα τους συγχωρήσω ποτέ»

Έχουν «κόψει» όλους τους δεσμούς

2 Ιουλίου 2024 09:24
Κλαίνε όλοι: Οριστικό τέλος στη σχέση Ουίλιαμ με Χάρι - «Πείραξαν την Κέιτ, δεν θα τους συγχωρήσω ποτέ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι σχέσεις της βασιλικής οικογένειας με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Mαρκλ πάνε από το κακό στο χειρότερο, καθώς οι πράξεις τους αντιμετωπίζονται με οργή από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος βιώνει από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του, λόγω της ασθένειας της Κέιτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι "πιο αναστατωμένος από όσο παραδέχεται" για τη διαμάχη του με τον αδελφό του πρίγκιπα Χάρι αλλά δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Με την ευκαιρία δείτε: Το πνεύμα της θέλει, αλλά όχι το σώμα της: Η Κέιτ Μίντλετον επιθυμεί να παραστεί στο Γουίμπλεντον αλλά δε ξέρει αν μπορεί

Οριστικό τέλος στη σχέση Γουίλιαμ με Χάρι - Μέγκαν

Η σχέση του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι είναι απίθανο να ανακάμψει ποτέ, σύμφωνα με έναν βασιλικό ειδικό που λέει ότι ο μελλοντικός βασιλιάς έχει "κόψει όλους τους δεσμούς" με τον μικρό αδελφό του.

Μάλιστα, ο βασιλικός ειδικός είπε ότι ο διάδοχος του θρόνου είναι "πιο στενοχωρημένος από ότι δείχνει" για τη διαμάχη του με τον μικρότερο αδερφό του - ωστόσο δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Ενώ τα royal αδέρφια ήταν κάποτε πολύ κοντά, η αποξένωσή τους έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που πολλοί πιστεύουν ότι μια συμφιλίωση είναι μακρινό όνειρο και εντελώς απίθανη. Ο Γουίλιαμ λέγεται ότι είναι πολύ θυμωμένος για τις επιθέσεις του Χάρι στη βασιλική οικογένεια - στη διάσημη πλέον συνέντευξη της Oprah, στην εκπομπή του στο Netflix και στο Spare - και αποφάσισε να διακόψει τους δεσμούς του προκειμένου να επικεντρωθεί στην οικογένειά του και στα βασιλικά του καθήκοντα.

 'Πείραξαν τη Κέιτ, δεν θα τους συγχωρήσω ποτέ

Αφού ο Πρίγκιπας της Ουαλίας γιόρτασε τα 42α γενέθλιά του την περασμένη εβδομάδα, η βασιλική εμπειρογνώμονας Ingrid Seward είπε στη Mirror: "Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα χρόνια της ζωής του πρίγκιπα Γουίλιαμ…

"Ο Γουίλιαμ είναι ευαίσθητος, του αρέσει η δομή και έχει επιμονή. Δεν τα παρατάει εύκολα. Η σχέση του με τον αδερφό του Χάρι τον αναστάτωσε περισσότερο από όσο θα ήθελε να παραδεχτεί. Αλλά βρήκε πιο εύκολο να κόψει τους δεσμούς του παρά να αφήσει τον εαυτό του να ενοχλείται συνεχώς. Η ζωή του με την Κέιτ του δίνει την ασφάλεια, την αγάπη και όλα όσα χρειάζεται".

Ο διάσημος πρώην βασιλικός ανταποκριτής Τσαρλς Ρέι, είπε πρόσφατα στην εκπομπή The Sun's Royal Exclusive:

"Λοιπόν, νομίζω ότι εναπόκειται στον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ να κάνουν την πρώτη κίνηση. Είτε θα γίνει αποδεκτή είτε όχι από τον Γουίλιαμ και την Κάθριν, που αμφιβάλλω να την δεχτούν.

"Έχουν γίνει πολλά από την πλευρά του Χάρι και της Μέγκαν με τη συνέντευξη της Όπρα Γουίνφρεϊ, την εκπομπή του Netflix. "Και να έκαναν κίνηση, δεν είμαι σίγουρος ότι ο Γουίλιαμ και η Κάθριν θα απαντούσαν θετικά." Ο πρίγκιπας πιστεύεται ότι ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένος για όσα είπαν ο Χάρι και η Μέγκαν για τη σύζυγό του, την πριγκίπισσα Κέιτ.

Όπως αναφέρει το NBC News, η Μέγκαν είχε πει τότε στην Κέιτ υπέφερε από "baby brain" με αφορμή κάποια σχόλια που έκανε για τον γάμο της.

Ο Χάρι ανέφερε ότι τα δύο ζευγάρια συναντήθηκαν για ένα τσάι στο Παλάτι του Κένσινγκτον τον Ιούνιο του 2018 για να προσπαθήσουν να συμφιλιωθούν. Ο Χάρι ισχυρίστηκε ότι η Κέιτ —η οποία γέννησε τον γιο της Λούις ένα μήνα πριν τον γάμο τους είπε στη Μέγκαν:

"Μίλησες για τις ορμόνες μου. Δεν είμαστε αρκετά κοντά για να μιλάς για τις ορμόνες μου!"

Ο Χάρι θυμήθηκε πώς τότε η "προσβεβλημένη" Κέιτ έπιασε την καρέκλα της τόσο σφιχτά που τα δάχτυλά της άσπρισαν.

Σύμφωνα με τον Χάρι, η συνομιλία της Μέγκαν με την πριγκίπισσα της Ουαλίας που έβγαλε τη δεύτερη εκτός εαυτού, ήταν όταν η Κέιτ της είπε ότι είχε ξεχάσει κάτι ασήμαντο. Τότε η Μέγκαν της απάντησε ότι μπορεί να είχε"baby brain".

Κάποια στιγμή, ο Γουίλιαμ φέρεται να έκανε επίπληξη στη Μέγκαν, λέγοντάς της ότι το "αγενές" σχόλιό της δεν ήταν καθόλου φιλικό στη Βρετανία. Η Μέγκαν φέρεται να είπε στον Γουίλιαμ να "μην της κουνάει το δάχτυλο".

Η συγκεκριμένη φράση προκάλεσε μεγάλο καυγά επειδή η Μέγκαν δεν ήταν αρκετά κοντά στην κουνιάδα της για να συζητάει τις ορμόνες της και για το γεγονός ότι στη βασιλική οικογένεια δεν μιλούν έτσι μεταξύ τους. Η Μέγκαν, με τη σειρά της, φέρεται να προσβλήθηκε από την επίπληξη της Κέιτ...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share