Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Όλοι μιλούν για τον τρόπο που την κοιτάει: 4 χρόνια μετά το διαζύγιο ο Ντέμης Νικολαΐδης τρισευτυχισμένος με τη νέα σύντροφο

Φουλ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν

2 Ιουλίου 2024 10:48
Όλοι μιλούν για τον τρόπο που την κοιτάει: 4 χρόνια μετά το διαζύγιο ο Ντέμης Νικολαΐδης τρισευτυχισμένος με τη νέα σύντροφο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη Γερμανία έχει ταξιδέψει τις τελευταίες ημέρες ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος σχολιάζει για λογαριασμό της ΕΡΤ για το Euro 2024.

Ο ποδοσφαιριστής επισκέφτηκε τη Γερμανία μαζί με την κόρη του, Μελίνα αλλά και την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου.

Με την ευκαιρία δείτε: Μελίνα Νικολαΐδη: Δεν της «καίγεται» καρφί για το χωρισμό με τον Πολυχρονιάδη - Ταξίδι αναψυχής με το μπαμπά της

Στη Γερμανία με την κόρη του και τη σύντροφό του ο Ντέμης Νικολαΐδης

Η 39χρονη Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία ένδυσης και είναι στενή φίλη της Κατερίνας Καινούργιου.

Για άλλη μια φορά βρέθηκε δίπλα στον σύντροφό της, αλλά και την κόρη του, Μελίνα με την οποία έχει πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα, όλοι μαζί είχαν πάει στη συναυλία των Coldplay.

Η Νικολαΐδου μας έδειξε τις εμφανίσεις της εντός και εκτός γηπέδου. Στο γήπεδο φόρεσε ένα λευκό παντελόνι με χρυσαφί τοπ.

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της είχε αναφέρει: "Η Αλεξάνδρα, η σύντροφος του Ντέμη Νικολαϊδη, είναι η καλύτερή μου φίλη πάρα πολλά χρόνια, είμαστε μαζί από παιδιά. Ήρθε προχθές στα γενέθλιά της.

Ο Ντέμης με την Αλεξάνδρα είναι μαζί πάρα πολύ ωραία, εδώ και πολύ καιρό. Και έβλεπα, πόσο πολύ αγαπάει η Μελίνα την Αλεξάνδρα, πόσο σέβεται τη νέα σύντροφο του πατέρα της, αλλά και τον σύντροφο της μητέρας της. Πόσο γλυκιά είναι. Αυτά τα παιδιά έχουν μεγαλώσει σωστά", είχε αναφέρει η παρουσιάστρια του Alpha.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share