Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Κι όμως το διαζύγιο δεν είναι αυτό που έχει μετανιώσει περισσότερο από το γάμο με την Καραβάτου ο Κρατερός Κατσούλης: «Δε θα το έκανα ξανά...»

Η δημόσια απάντηση του ηθοποιού

2 Ιουλίου 2024 10:45
Κι όμως το διαζύγιο δεν είναι αυτό που έχει μετανιώσει περισσότερο από το γάμο με την Καραβάτου ο Κρατερός Κατσούλης: «Δε θα το έκανα ξανά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε εσχάτως στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», απαντώντας σε αρκετά θέματα, τηλεοπτικά αλλά και προσωπικά.

Ο ηθοποιός σχολίασε την επιλογή Θαναηλάκη για το «Deal», την πρώην σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου, ενώ εξήγησε γιατί δε θέλει να κάνει ξανά πρωινή εκπομπή, τη στιγμή που η παρουσιάστρια έχει προχωρήσει σε ένα νέο «βήμα».

«Πάντα η τηλεόραση είναι μέρος της δουλειάς μου και των προθέσεών μου με το σκεπτικό ποιοι είμαστε και τι κάνουμε. Αν δεν είναι καλή η συνεργασία είναι πολύ δύσκολο να είναι καλό το αποτέλεσμα. Για να προκύψει καλό αποτέλεσμα σε μια μη καλή συνεργασία θέλει περισσότερο κόπο σε πράγματα που δεν έχουν σχέση με τη δουλειά μας. Δε θα έκανα ξανά ένα παρόμοιο ζωντανό πρωινό, γιατί δεν μπορώ να συμμετέχω σε καμία μυθοπλασία ούτε να υπάρξω θεατρικά. Είναι τέτοια τα ωράρια και η ένταση, που δε σου αφήνει περιθώριο να κάνεις κάτι άλλο. Δεν ήθελα να αλλάξω καριέρα, το έκανα εμβόλιμα».

Το Deal και η άποψή του για την νέα αρχή της Καραβάτου

«Διάλεξαν έναν εξαιρετικό δημοσιογράφο, τον οποίο εκτιμώ πολύ. Με χαρά να είμαι σε ένα παιχνίδι ή late night show. Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την επιλογή του Θαναηλάκη, ήταν μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση, δείχνει ότι ο σταθμός θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό και συγκεκριμένο ταυτόχρονα. Εγώ αισθανόμουν πολύ άνετα με το παιχνίδι, μου ταίριαζε, το έβλεπα και χαιρόμουν πολύ».

«Η Κατερίνα πάντα ήταν πολύ καλή στη δουλειά της, είναι μια παρουσιάστρια σταθερής αξίας. Είμαι σίγουρος ότι ό,τι αποφασίζει να κάνει, ξέρει να το κάνει με έναν ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share