Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

«Αγάπη μου πού ήσουνα, φλερτάρεις πάλι;»: Το παθιασμένο φιλί της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα μπροστά σε 22.000 κόσμο

«Πενήντα και ένα χρόνια απολυτοσύνης»

2 Ιουλίου 2024 11:24
«Αγάπη μου πού ήσουνα, φλερτάρεις πάλι;»: Το παθιασμένο φιλί της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα μπροστά σε 22.000 κόσμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι και εάν έχουν χωρίσει τόσα χρόνια πριν; Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας έχουν τη σχέση που όλοι θα ζήλευαν και αυτό έγινε ολοφάνερο στη χθεσινή συναυλία της μεγάλης τραγουδίστριας στη Θεσσαλονίκη, στην οποιία έδωσαν το παρόν 22.000 άτομα!

Με την ευκαιρία δείτε: Τους περισσότερους τους είχαμε ξεχάσει: Γκλέτσος, Ζαγοράκης κι άλλοι 8 διάσημοι Έλληνες που είχε σχέση η Άννα Βίσση

Sold out συναυλίες και ένα φιλί

Η Άννα Βίσση φαίνεται πως σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Δεν είναι μόνο τα 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο τραγούδι που την κάνουν να ξεχωρίζει, είναι και το γεγονός πως το κοινό που την ακολουθεί και τη στηρίζει χρόνο με τον χρόνο όλο και αυξάνεται.

Οι sold out συναυλίες της το 2023 και τα 50 χρόνια καριέρας της, άλλωστε είναι η απόδειξη, όπως και τα γεμάτα κόσμο live της τον χειμώνα στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται.

Αυτή τη φορά η Άννα Βίσση επέλεξε να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές συναυλίες της από την Θεσσαλονίκη και το γήπεδο της Καλαμαριάς, το οποίο ήταν πραγματικά γεμάτο. Η τραγουδίστρια έσπασε άλλο ένα ρεκόρ, όπως έγραψαν οι fans της που βρέθηκαν εκεί για να την απολαύσουν, αφού η προσέλευση έφτασε τις 22.000 κόσμου. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που κάποιοι έγραψαν «Πενήντα και ένα χρόνια απολυτοσύνης».

Την εμφάνισή της και πάλι είχε επιμεληθεί η κόρη της Σοφία Καρβέλα, επιλέγοντας ένα κοστούμι Balmain σε ασημί χρώμα με λάμψεις. Η Άννα Βίσση αργότερα, έβγαλε το σακάκι και έμεινε με το παντελόνι από το κοστούμι κι ένα λευκό T-shirt κάνοντας πιο cool την εμφάνισή της.

Στα highlights βέβαια, της βραδιάς ήταν και η εμφάνιση του Νίκου Καρβέλα στη σκηνή, ο οποίος έδωσε μάλιστα, και ένα φιλί στην «Αννούλα» του.

«Αγάπη μου πού ήσουνα; Φλερτάρεις πάλι;» είπε η Άννα Βίσση στον Νίκο Καρβέλα, όταν εκείνος ανέβηκε στη σκηνή, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι η σχέση τους είναι σε άλλο επίπεδο.

«Δεν ήρθα για να μείνω. Ήρθα για να πω "γεια σας", ήρθα να δώσω ένα φιλί στην Αννούλα μου...» απάντησε εκείνος και πράγματι έδωσε ένα φιλί στην Άννα Βίσση, με εκείνη να τον «τρολάρει» για την λατρεία που έχει στις μπουγάτσες και να καταλήγει στο «Σ' αγαπώ πάντα» και τον Νίκο Καρβέλα να λέει «Κι εγώ».

H μοναδική σχέση της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα

Η σχέση του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση είναι μοναδική. Το πρώην ζευγάρι μπορεί να χώρισε το 1992, αλλά στην πραγματικότητα δεν χώρισαν ποτέ. Άλλωστε, η κόρη τους, Σοφία Καρβέλα πάντα τους ένωνε.

Η Άννα Βίσση είναι στις ΗΠΑ και τα Tik Tok βίντεο με τους εγγονούς της είναι απλά epic

Πέρα από αυτό όμως, η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλο έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα υπερβαίνοντας τα στερεότυπα για τους πρώην. Σε κάθε σημαντική στιγμή ο ένας του άλλου είναι εκεί, ενώ η τραγουδίστρια έχει πολύ καλές σχέσεις και με την Αννίτα Πάνια - την πρώην σύζυγο του Νίκου Καρβέλα με την οποία έχουν αποκτήσει τον 15χρονο Αντρέα - αλλά και την Ελένη Φερεντίνου, τη νυν σύντροφό του με την οποία έχουν αποκτήσει επίσης έναν γιο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share