Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

«Παγιδεύτηκε» και ο Πέτρος Λαγούτης: Η αδερφή της Μάρθας Λαμπίρη είναι φτυστή η ίδια, «κραυγάζουν» τα γονίδια (photos)

Η άγνωστη σχέση των δύο αδερφών

2 Ιουλίου 2024 12:11
«Παγιδεύτηκε» και ο Πέτρος Λαγούτης: Η αδερφή της Μάρθας Λαμπίρη είναι φτυστή η ίδια, «κραυγάζουν» τα γονίδια (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ μας συστήθηκε στην επιτυχημένη σειρά οι «Παγιδευμένοι», στο οποίο ξεχωρίζει για τον μαχητικό ρόλο της. Ακόμη και εάν η σειρά θα ρίξει αυλαία σήμερα και οι σχέσεις της με τον συμπρωταγωνιστή της, Μιχάλη Λεβεντογιάννη είναι κάκιστες, η ηθοποιός απέδειξε την υποκριτική της αξία και ανυπομονούμε να την απολαύσουμε στα νέα της βήματα, παρέα με τον συντροφό της, Πέτρο Λαγούτη.

Η Μάρθα έχει επίσης ιδιαίτερη αδυναμία στην οικογένεια της και ιδιαίτερα στην αδερφή της, με την οποία την ενώνουν πολλά.

Δείτε επίσης: «Παγιδεύτηκαν» στις φήμες: Η κρίσιμη στιγμή της ζωής του Πέτρου Λαγούτη - «Με τη Μάρθα υποφέραμε γιατί...»

Λίγα λόγια για την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Ο πατέρας της είναι από την Ελλάδα και η μητέρα της από την Πολωνία. Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είναι δίγλωσση. Έμαθε ελληνικά και πολωνικά μαζί. Μιλάει ακόμα αγγλικά και περσικά.

«Μεγάλωσα σε ένα διπολιτισμικό σπίτι. Με όλα τα καλά και τα αρνητικά. Έμαθα να αφουγκράζομαι και να σέβομαι τη διαφορετικότητα και άργησα πολύ να εκτιμήσω το πόσο σπουδαίο είναι να έχει κανείς μία δεύτερη μητρική γλώσσα.

Δύο γλώσσες

Οι δύο αδελφές μεγάλωσαν μαθαίνοντας να μιλούν και να γράφουν παράλληλα και στις δύο γλώσσες, ενώ συχνά ήταν και τα ταξίδια τους στην Πολωνία για να έχουν επαφές και με τους εκεί συγγενείς τους. Ο άνθρωπος, βέβαια, που λένε ότι έμοιαζε περισσότερο στην 28χρονη σήμερα ηθοποιό δεν είναι άλλος από τον Ελληνα παππού της Θανάση, τον οποίο δυστυχώς εκείνη δεν πρόλαβε να γνωρίσει. «Ολοι μα όλοι στην οικογένεια λένε ότι είμαι… Θανασάκης, του μοιάζω πολύ σε εμφάνιση, σε χαρακτήρα και σε συμπεριφορά. Με έναν τρόπο ήταν και καλλιτέχνης, γιατί είχε το πρώτο φωτογραφείο στον Πειραιά» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

Η αδερφή της Μάρθας Λαμπίρη είναι φτυστή η ίδια, «κραυγάζουν» τα γονίδια

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share