Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Η αγωνία της Δανάης Μπάρκα για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: «Τρόμαξα, είπα να ρωτήσουμε τους γιατρούς...»

Το σχόλιο της παρουσιάστριας για τα νέα «βήματα» ενός αγαπημένου της ανθρώπου

2 Ιουλίου 2024 12:57
Η αγωνία της Δανάης Μπάρκα για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: «Τρόμαξα, είπα να ρωτήσουμε τους γιατρούς...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δανάη Μπάρκα δε διστάζει σε περιπτώσεις να σχολιάζει προσωπικά θέματα στην εκπομπή της, με την ίδια να αναφέρεται στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, μετά από μια ανακοίνωσή του.

Ο γνωστός ηθοποιός, συγκεκριμένα, ξεκίνησε την καλοκαιρινή του περιοδεία, με τη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι», μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και η Δανάη Μπάρκα, που αναφέρθηκε και σε δυσκολίες που πέρασε συναισθηματθικά τις τελευταίες μέρες, μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την επιστροφή του.

Η αναφορά της Δανάης Μπάρκα στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και την περιοδεία του

Συγκεκριμένα ανέφερε η Δανάη: «Και εγώ τον ρώτησα τον Χρήστο πώς νιώθει. Όταν έχεις περάσει κάτι τέτοιο, έχεις και την αγωνία αν θα είναι όλα καλά. Τον ρώτησα και εγώ όταν μου είπε ότι θα κάνει την περιοδεία. Στην αρχή τρόμαξα και είπα να ρωτήσουμε τους γιατρούς. Κάναμε τις εξετάσεις».

Και πρόσθεσε: «Όταν τον πήρα τηλέφωνο μετά την πρεμιέρα τον ρώτησα πως ένιωσε. Είχα μεγάλη αγωνία να μάθω και ήταν πάρα πολύ συγκινημένος. Δεν ξέρεις πως ο καθένας το αντιλαμβάνεται αυτό, όταν επιστρέφει σε αυτό που αγαπάει μετά από κάτι τόσο σοβαρό. Νομίζω ότι τώρα τα δίνει επί 100 όλα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share