Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Ενοχλημένη η Τραϊάνα Ανανία: «Δε θα σου πω εγώ για τον Δημήτρη Κόκοτα αν...»

Η αντίδρασή της σε ερώτηση σχετικά με τον τραγουδιστή

2 Ιουλίου 2024 14:28
Ενοχλημένη η Τραϊάνα Ανανία: «Δε θα σου πω εγώ για τον Δημήτρη Κόκοτα αν...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η Τραϊάνα Ανανία ήταν το πρόσωπο, που βρισκόταν με τον Δημήτρη Κόκοτα τη στιγμή που υπέστη το έμφραγμα και το καρδιακό επεισόδιο, με την ίδια να ενοχλείται σε συνέντευξή της εξαιτίας μίας ερώτησης για τον τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Βασιλική Μπασιούρη συνάντησαν την Τραιάνα Ανανία στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί κι εκείνη μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής της στο J2US ωστόσο αντέδρασε όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν έχει επικοινωνία με την οικογένεια του Δημήτρη Κόκοτα, αν και η γνωστή ηθοποιός σε προηγούμενη περίπτωση... δεν είχε πρόβλημα να μας μιλήσει για το ρέικι.

Η στιγμή ενόχλησης της Τραϊάνας Ανανία σε ερώτηση για τον Δημήτρη Κόκοτα

«Το κεφάλαιο του J2US για μένα έχει κλείσει. Έχουμε πει με την παραγωγή ότι θα ανοίξει πάλι σε μια επόμενη σεζόν αν γίνει, και αν γίνει κάποιο all star. Δεν υπάρχει λόγος να παραστώ στον τελικό», ανέφερε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.

«Δε με στεναχώρησαν τα σχόλια για τον τρόπο που αντέδρασε όταν συνέβη το περιστατικό με τον Δημήτρη Κόκοτα. Αν μπορούσε κάποιος άλλον να κάνει κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή, πέρα από αυτό που έκανα εγώ, ας το έκανε. Δε γινόταν όμως να κάνεις και πολλά πράγματα πέρα από αυτά που εσύ νιώθεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση να κάνεις σε μια τέτοια στιγμή.

Δεν είμαι εγώ αυτή εκείνη που πρέπει να μιλάει για το ποια είναι η κατάσταση της υγείας του. Δε θα μιλήσω μαζί σου για το αν έχω επικοινωνία με την οικογένειά του, δε θα κάτσω να σου πω αν μίλησα ή όχι. Δε θα στο πω εσένα αυτό, δε χρειάζεται να το μοιραστώ μαζί σου», πρόσθεσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share