Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Κατάθεση ψυχής από τη Μάρω Λύτρα για το πρόβλημα υγείας της: «Λίγοι το γνωρίζουν, πέρασα από δύο χειρουργικές επεμβάσεις ανευρύσματος εγκεφάλου»

Συγκλονίζουν τα λόγια της τραγουδίστριας

2 Ιουλίου 2024 14:54
Κατάθεση ψυχής από τη Μάρω Λύτρα για το πρόβλημα υγείας της: «Λίγοι το γνωρίζουν, πέρασα από δύο χειρουργικές επεμβάσεις ανευρύσματος εγκεφάλου»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η Μάρω Λύτρα είχε γίνει γνωστή στο ευρύτερο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story, με την ίδια να βρίσκεται στον Καναδά, πια, και να δουλεύει ως νοσοκόμα, μιλώντας για μια μεγάλη περιπέτεια, που πέρασε με την υγεία της.

Την σημαντική ημέρα της Εθνικής Γιορτής για τον Καναδά επέλεξε να αποκαλύψει τη δύσκολη χρονιά που βίωσε εξομολογούμενη πως χρειάστηκε να υποβληθεί δύο φορές και χειρουργική επέμβαση ανευρύσματος εγκεφάλου.

Η τεράστια εξομολόγηση της Μάρως Λύτρα

«Ευτυχισμένη μέρα του Καναδά. Ευτυχισμένη κάθε μέρα. Αυτή ήταν μια δύσκολη χρονιά που επέζησα από δύο χειρουργικές επεμβάσεις ανευρύσματος εγκεφάλου. Πολύ λίγοι στενοί φίλοι το γνώριζαν. Το μοιράζομαι γιατί η ζωή είναι τόσο μικρή. Χαμογέλα, βρες κάτι για να χαμογελάσεις.

Να είστε ευγνώμονες, πείτε στους ανθρώπους που αγαπάτε ότι τους αγαπάτε. Κάθε μέρα που ξυπνάτε είναι μια ευλογία και μην ξεχνάτε να ευχαριστείτε τον Θεό. Κάθε μέρα είναι ευλογία να είσαι ευγνώμονες. Το αύριο δεν είναι δεδομένο. Το αύριο θα είναι δώρο», ανέφερε η Μάρω Λύτρα δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες, εκ των οποίων μία στο νοσοκομείο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share