Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2025

Γιατί αλήθεια απασχολεί η ιστορία του Γιάννη και της Δήμητρας Κούστα;

Υπάρχει εξήγηση...

12 Οκτωβρίου 2024 11:21
Γιατί αλήθεια απασχολεί η ιστορία του Γιάννη και της Δήμητρας Κούστα;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πραγματικά σου κάνει εντύπωση μερικές φορές ποιοι είναι οι άνθρωποι που απασχολούν ακόμη και τα λεγόμενα site της σοβαρής δημοσιογραφίας. Γιάννης Κούστας και Δήμητρα Μέρμηγκα, πλέον κυρία Κούστα.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα love story που ιντριγκάρει καθώς πρόκειται για δύο ανθρώπους που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας και που για να είναι μαζί πέρασαν από χίλια κύματα. Τώρα πλέον το ζευγάρι φυσικά πλέει σε πελάγη ευτυχίας και είναι κυριολεκτικά στον «έβδομο ουρανό» καθώς η Δήμητρα Κούστα έφερε στην ζωή το τρίτο τους παιδί.

Πάμε όμως να μάθουμε την απίθανη ιστορία αγάπης του ζευγαριού που είναι ένας ύμνος στο ο «έρωτας χρόνια δεν κοιτά».

Η ιστορία αγάπης του ζευγαριού

Παρά τα 36 χρόνια που τους χωρίζουν και το γέφυρο επικοινωνίας που έπρεπε να διασχίσουν, υπήρχε ακόμα μια πρόκληση που αντιμετώπισαν. Το υπόβαθρό τους είναι εντελώς διαφορετικό, όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία.

Ο Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του

Ειδικότερα, ο Γιάννης Κούστας γεννήθηκε το 1956 στην Αρτοτίνα, ένα χωριό της Φωκίδας. Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και στη συνέχεια απέκτησε διδακτορικό στο Πανεπιστήμιο Imperial του Λονδίνου. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε όταν ο πατέρας του, Δημήτρης, του παρέδωσε το 1987 τον έλεγχο της Danaos. Μέσα σε λίγα χρόνια, ο ίδιος οδήγησε την εταιρεία σε μεγάλη επιτυχία.

Η Δήμητρα Μέρμηγκα, από την άλλη, γεννήθηκε το 1992 και σπούδασε Ιστορία της Τέχνης στο Deree College. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μια κοινή παρέα στον «Αστέρα», με την έλξη μεταξύ τους να είναι ισχυρή από την πρώτη στιγμή.

Ο Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του με το παιδί τους

Τα πρώτα τους ρομαντικά ραντεβού έλαβαν χώρα σε ήσυχα, ειδυλλιακά μέρη, όπως το «Nobu». Τον Σεπτέμβριο του 2018, η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τη γέννηση της κόρης τους, της Κατερίνας, η οποία βαφτίστηκε το καλοκαίρι του 2019 στην Κέρκυρα. Η οικογένεια μεγάλωσε περαιτέρω όταν η 29χρονη μητέρα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι τον Μάρτιο του 2021. Αυτό είναι το έκτο παιδί του εφοπλιστή, ο οποίος έχει δύο γιους και δύο κόρες από προηγούμενους γάμους με την Κλοντίν Καρμπονάρο και τη Σοφία Γιαννικοπούλου.

 

Gossip

Share