Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2025

Ιωάννα Τούνη: «Δεν θα κάτσω να απολογηθώ σε κανέναν και για τίποτα» - Η απάντηση της μετά τις αντιδράσεις για το ταξίδι στο Ντουμπάι

«Είμαι μια χαρά. Πέρασα πολύ ωραία, γυρνάω στην καθημερινότητα»

28 Ιανουαρίου 2025 11:46
Ιωάννα Τούνη: «Δεν θα κάτσω να απολογηθώ σε κανέναν και για τίποτα» - Η απάντηση της μετά τις αντιδράσεις για το ταξίδι στο Ντουμπάι
Από Ελεωνόρα - Βασιλική Πατρικαλάκη

Η κάμερα της εκπομπής "Πρωινό ΣουΣου" συνάντησε την Ιωάννα Τούνη στο αεροδρόμιο της Αθήνας, η οποία απάντησε στις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι διακοπές της στο Ντουμπάι, την ώρα που γινόταν η συγκέντρωση για τα Τέμπη.

Μάλιστα, ενώ τα “αίματα” είχαν ανάψει στις διαδηλώσεις, δημοσίευσε βίντεο στο προφίλ της στο Tik Tok όπου διαφήμιζε τις τουαλέτες στο Ντουμπάι.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετός κόσμος την έκραξε άσχημα, ακόμα και στα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της, λέγοντας μεταξύ άλλων «Μπορεί να ενημερώσει τα εκατομμύρια πρόβατα που την ακολουθούν για τις διαδηλώσεις; Να μοιραστεί κάτι χρήσιμο για χθες και πέρα από τις χέστρες, τα ρούχα και τα λεφτά της; Λέω εγώ τώρα».

Βέβαια, έχοντας δει το χαμό που προκάλεσε, αρκέστηκε στο να ανεβάσει δυο instastories και να γράψει “μακάρι να ήμουν και εγώ εκεί. Δικαιοσύνη για τα Τέμπη”.

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη στο χαμό που προκάλεσε

Όταν η κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσου την συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την επιστροφή της από το Ντουμπάι, οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για το σάλο που προκλήθηκε.

«Είμαι μια χαρά. Όλα καλά. Παιδιά να είστε καλά. Να είμαστε καλά. Όλα καλά παιδιά, πέρασα πολύ ωραία, γυρνάω στην καθημερινότητα», έλεγε αρχικά προσπαθώντας να ξεφύγει από τις κάμερες.

«Παιδιά ήμουν διακοπές, ένα ταξίδι που προγραμματίστηκε ένα μήνα πριν. Δεν θα κάτσω να απολογηθώ σε κανέναν και για τίποτα», αρκέστηκε να πει η Ιωάννα Τούνη.

 

Gossip

Share