Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2025

Το μυστικό του κιμά: Το ιδανικό κομμάτι για να μαγειρέψετε μπιφτέκια και κεφτεδάκια

Πολλοί δεν το γνώριζαν

1 Δεκεμβρίου 2022 09:41
Το μυστικό του κιμά: Το ιδανικό κομμάτι για να μαγειρέψετε μπιφτέκια και κεφτεδάκια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από λάπα, από κιλότο ή από ελιά; Από μοσχάρι, από χοιρινό ή μήπως από αρνί; Το τι κιμά θα πάρουμε, εξαρτάται από τη συνταγή μας, αλλά και από τη διατροφή μας. Με την ευκαιρία, δείτε την εναλλακτική συνταγή για μακαρόνια με κιμά στον φούρνο.

Κιμάς από μοσχαρίσιο στήθος

Νόστιμος κιμάς με αρκετό λίπος για μπιφτέκια και κεφτέδες. Τα πολυαγαπημένα μικρών και μεγάλων κεφτεδάκια για να γίνουν πεντανόστιμα δεν θέλουν ό,τι κι ό,τι. Το μοσχαρίσιο στήθος είναι το ιδανικό κομμάτι κιμά.

Το μυστικό του κιμά: Το ιδανικό κομμάτι για να μαγειρέψετε μπιφτέκια και κεφτεδάκια

Ξεχάστε ψωμιά και μπαχαρικά - Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας για πεντανόστιμο κιμά

Ποιος είναι ο κατάλληλος κιμάς για μπιφτέκια και κεφτεδάκια; Να είναι ψιλοκομμένος ή χοντροκομμένος; Ποια υλικά αγαπούν στο ζύμωμα; Σας έχουμε το απόλυτο μυστικό για κεφτεδάκια ή μπιφτέκια νόστιμα και αφράτα, Με την ευκαιρία, δείτε το μυστικό της γιαγιάς για τα πιο συναρπαστικά μπιφτέκια που φάγατε ποτέ.

Ο κιμάς θέλει ξεκούραση! Αφήνουμε το μίγμα του κιμά για τουλάχιστον 30 λεπτά σε ένα μπολ, σκεπασμένο στο ψυγείο, για να αναδειχθούν οι γεύσεις των υλικών. Και μην ξεχνάμε πως η κρύα ζύμη του κιμά πλάθεται πολύ εύκολα, χωρίς να κολλάει στα χέρια.

Ξεχάστε ψωμιά και μπαχαρικά - Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας για πεντανόστιμο κιμά

 

Σπίτι

Share