Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

«Άγκυρα» φρεσκάδας από τον Σπύρο Σούλη: Μοιράζεται το απόλυτο tip για πεντακάθαρη λεκάνη σε 1'

Από τα χέρια του ειδικού!

18 Φεβρουαρίου 2024 14:05
«Άγκυρα» φρεσκάδας από τον Σπύρο Σούλη: Μοιράζεται το απόλυτο tip για πεντακάθαρη λεκάνη σε 1'
Από Κυριάκος Μελλίδης

Σπύρος Σούλης: Με δύο απλά υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι μπορείτε να εξαφανίσετε μέσα σε μια νύχτα το ενοχλητικό πουρί από την τουαλέτα σας.

Η διαδικασία

Μαγειρική σόδα

Ένα από τα πιο απλά συστατικά που μπορούν να απομακρύνουν εύκολα το πουρί από τη λεκάνη της τουαλέτας σας είναι η σόδα.

Ρίξτε αρκετή μαγειρική σόδα στη λεκάνη σας, κλείστε το καπάκι και αφήστε την εκεί να δράσει για ένα ολόκληρο βράδυ. Η μαγειρική σόδα περιέχει οξύ που «σπάει» το πουρί και το εξαφανίζει, όπως αναφέρει το SpirosSoulis. Το πρωί τραβήξτε το καζανάκι και αν δεν έχει φύγει όλο το πουρί επαναλάβετε την ίδια διαδικασία άλλη μια φορά.

Δείτε επίσης: «Κόκκινο πανί» για τις κατσαρίδες από τον Σπύρο Σούλη - Το μοσχομυριστό υλικό που απεχθάνονται

Πέταξε γιαούρτι στη λεκάνη της τουαλέτας

καθαρισμα-λεκανησ
Καθάρισμα λεκάνης

Δοκιμάστε αυτό το έξυπνο κόλπο με το γιαούρτι και δείτε τι θα συμβεί στη λεκάνη της τουαλέτας σας. Για λεκάνη που αστράφτει θα χρειαστείτε απλά… λίγο ληγμένο γιαούρτι.

Πώς θα το χρησιμοποιήσετε:

Απλώστε ληγμένο γιαούρτι μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας σας και αφήστε το να δράσει για όλο το βράδυ. Το επόμενο πρωί χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για να τρίψετε την λεκάνη σας. Αυτό που θα παρατηρήσετε είναι πως το πουρί θα εξαφανιστεί χωρίς να χρειαστεί να τρίψετε ιδιαίτερα.

Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; Το γιαούρτι περιέχει προβιοτικά που βοηθούν τον οργανισμό μας να λειτουργεί σωστά…σε όλους τους τομείς. Το ίδιο συμβαίνει λοιπόν όταν βάζετε γιαούρτι σε σωλήνες και λεκάνες στο σπίτι σας.

Τα βακτήρια και τα ένζυμα που υπάρχουν μέσα στο γιαούρτι διασπούν τα λίπη και όλες τις βρωμιές. Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, το γιαούρτι για να συντηρείτε καθαρούς τους σωλήνες σας αλλά και για αστραφτερή λεκάνη εύκολα, γρήγορα και πολύ οικονομικά.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share