Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

«Ξεκουμπίδια» για τις κατσαρίδες: Σύμμαχος σου το σκόρδο για το απόλυτο «φονικό μείγμα»

Θα σου λύσει τα χέρια

27 Ιουνίου 2024 09:52
«Ξεκουμπίδια» για τις κατσαρίδες: Σύμμαχος σου το σκόρδο για το απόλυτο «φονικό μείγμα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κατσαρίδες λένε πως είναι τα μοναδικά ζώα που θα επιζήσουν από μια πυρηνική καταστροφή. Δύσκολα θα το επιβεβαιώσουμε αυτό, αλλά αυτό για το οποίο μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι ότι οι κατσαρίδες είναι ένα μεγάλο και επίμονο πρόβλημα για την πλειονότητα των σπιτιών, ειδικά στις πόλεις. Παράλληλα, «Εξαφανιζόλ» μία για πάντα: 10 σημεία από τα οποία μπαίνουν οι κατσαρίδες στο σπίτι

Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένοι απλοί και εντελώς φυσικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες στο σπίτι, χωρίς να καταφύγετε στη χρήση χημικών, τα οποία είναι επιβλαβή για την υγεία τη δική σας και των παιδιών σας. Αυτό το θαυματουργό μείγμα με σκόρδο θα σας λύσει τα χέρια.

Κατσαρίδα στο σπίτι

Πιπέρι, σκόρδο και κρεμμύδι

Κάντε ένα μείγμα από μια κουταλιά της σούπας πιπέρι καγιέν σε σκόνη, μία σκελίδα σκόρδο και ένα λιωμένο κρεμμύδι, μέσα σε ένα λίτρο νερού. Αφήστε το να σταθεί για μία ώρα. Προσθέστε μία κουταλιά της σούπας υγρό σαπούνι σε αυτό το μείγμα και εφαρμόστε το σε όλους τους χώρους στο σπίτι σας όπου συχνάζουν οι κατσαρίδες. Η μυρωδιά του μείγματος θα τις κάνει να τραπούν σε φυγή.

Η μάχη με τις κατσαρίδες: Μία σκελίδα σκόρδο με 2 ακόμα υλικά και πείτε «αντίο» στα ενοχλητικά έντομα!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share