Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

3 dating apps για όσους ψάχνουν σοβαρή σχέση

Κάνε την τύχη σου

26 Ιουνίου 2024 09:59
3 dating apps για όσους ψάχνουν σοβαρή σχέση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θες να βρεις την αληθινή αγάπη με όποιον τρόπο μπορείς; Οι ευκαιρίες που σου έχουν παρουσιαστεί σήμερα δεν είναι και τόσο καλές, και ίσως θα ήθελες να δοκιμάσεις να γνωρίσεις κόσμο και μέσα από το ίντερνετ. Καλώς ή κακώς, το φλερτ έχει μεταφερθεί και στο διαδίκτυο.

Υπάρχουν μερικές εφαρμογές γνωριμιών που έχουν φτιαχτεί και για εκείνους που ψάχνουν κάτι πιο σοβαρό σε σχέση. Όπως οι τρεις παρακάτω…

OKCupid
Απευθύνεται σε όσους αναζητούν την αληθινή αγάπη, ή μια φιλία. Το OKCupid διαφέρει από παρόμοιες εφαρμογές, αφού όταν γίνεις μέλος θα σου ζητήσει να ανεβάσεις έξι φωτογραφίες, να κάνεις ένα τεστ και να γράψεις ένα βιογραφικό σημείωμα. Οι απαντήσεις και το βιογραφικό, θα βοηθήσουν ώστε τελικά να βρεις έναν άνθρωπο που θα ταιριάζεις περισσότερο.

3 dating apps για όσους ψάχνουν σοβαρή σχέση

EHarmony
Το ιδανικό dating app για όσους ζητούν μια μακροχρόνια σχέση, που ψάχνουν το άλλο τους μισό και που θέλουν έναν άνθρωπο με τον οποίο θα έχουν πολλή χημεία. Μόλις εγγραφείς, το EHarmony θα σου ζητήσει να απαντήσεις σε 80 ερωτήσεις συμβατότητας, που αφορούν την προσωπικότητα και την επικοινωνία. Μόλις ολοκληρώσεις το κουίζ, τότε μόνο μπορείς να φτιάξεις το προφίλ σου και στείλεις μηνύματα, με την οθόνη να εμφανίζει το ποσοστό συμβατότητας με κάθε χρήστη. Το μόνο μειονέκτημα του είναι πως για να απολαύσεις στο έπακρο αυτά που παρέχει, θα πρέπει να δίνεις ένα μικρό ποσό κάθε μήνα.

Match
Προσελκύει ανθρώπους απ’ όλον τον κόσμο και είναι γνωστό για την διοργάνωση σοβαρών ραντεβού, προτείνοντάς σου χρήστες παρόμοιους με εσένα. Ωστόσο, οι καλύτερες λειτουργίες της εφαρμογής είναι διαθέσιμες μόνο στην έκδοση επί πληρωμή, για αυτό προτίμησε να διαθέσεις λίγα μόνο χρήματα, ώστε να μπορέσεις να βρεις τον έρωτα της ζωής σου.

Η αληθινή αγάπη μπορεί να βρεθεί στα dating apps, αλλά μπορεί και όχι. Εσύ μην απογοητεύεσαι και συνέχισε να πιστεύεις σε αυτήν. Κάποια στιγμή, αν πιστεύεις αληθινά, θα τη βρεις.

 

Ροή ειδήσεων

Share