Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Χρυσό αγέρας για 3 ζώδια: Η Σμάρω Σωτηράκη μοιράζει χρήμα με την σέσουλα

Η Σμάρω Σωτηράκη προειδοποιεί!

10 Ιανουαρίου 2024 09:20
Χρυσό αγέρας για 3 ζώδια: Η Σμάρω Σωτηράκη μοιράζει χρήμα με την σέσουλα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 10 Ιανουαρίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Ήλιος ο τρίγωνο με τον Ουρανό: Πρωτοποριακές ιδέες

Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, οι διαθέσεις θα είναι πρόσχαρες και ανανεωμένες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα ακουστούν καινούργιες ιδέες, πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις καινοτομίες και στις αλλαγές. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διαφοροποιήσεις και μεταρρυθμίσεις, οι καινούργιες ιδέες θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο.

Το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο δυναμικές θα κάνει τις διαθέσεις και τις προσεγγίσεις. Θα υπάρχει σύνεση και επαγγελματισμός, οι επιδιώξεις θα είναι μεθοδικές σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές ή σπασμωδικές. Ο τρόπος σκέψης θα είναι συγκροτημένος, αυτό θα βοηθήσει να δοθούν λύσεις σε θέματα που δημιουργούν προβληματισμό.

Χρυσό αγέρας για 3 ζώδια: Η Σμάρω Σωτηράκη μοιράζει χρήμα με την σέσουλα

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην καριέρα, στις επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις. Σταθερές και σοβαρές θα είναι οι βλέψεις, θα υπάρχει δυνατότητα για βελτίωση και θετική αλλαγή. Προσοχή στο άγχος, οι πιεστικές ενέργειες θα προκαλέσουν αρνητισμό και δυσανασχέτηση. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, θα υπάρχει δυνατότητα για βελτίωση και σύσφιξη δεσμών.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγει ο δρόμος για διεκπεραιώσεις και τακτοποιήσεις, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι οργανωμένες. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και σύνοδο με τον Άρη θα προκύψουν ανοίγματα που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές, ωστόσο το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η αυτοσυγκράτηση.

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share