Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

«Έκρηξη» χρημάτων από Άση Μπήλιου: Άφθονος πλούτος και λεφτά για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

20 Ιανουαρίου 2024 07:32
«Έκρηξη» χρημάτων από Άση Μπήλιου: Άφθονος πλούτος και λεφτά για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Έκρηξη» χρημάτων προβλέπει σήμερα (20/1) η Άση Μπήλιου, καθώς έρχονται λεφτά και άφθονος πλούτος για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια.

Η κύρια όψη του Σαββάτου είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα για τελευταία φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω. Τόσο ο Ήλιος όσο και ο Πλούτωνας θα προχωρήσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο στο ζώδιο του Υδροχόου.

Τα δυο ουράνια σώματα θα ξαναβρεθούν στο ζώδιο του Αιγόκερω μαζί σε σύνοδο σε περισσότερα από 250 χρόνια. Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα δημιουργεί μια ανισορροπία δυνάμεων που θα είναι εμφανής στις σχέσεις μας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ενδεχομένως κάποιες πιέσεις να οδηγούν σε συναισθηματικά ξεσπάσματα ή μπορεί κάποια εμπόδια να μην μας επιτρέπουν να κάνουμε όπως θέλουμε τη δουλειά μας και να νιώθουμε εγκλωβισμένοι.

Οι αντιπαραθέσεις δίνουν και παίρνουν. Επίσης θα έχουμε μια πιο ασταθή μετεωρολογική και γεωφυσική δραστηριότητα μέσα στις επόμενες ημέρες. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών ας είναι πιο προσεκτικοί.

Η Σελήνη θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι το απόγευμα και μετά τις 16:00 θα περάσει στους Διδύμους, όπου θα παραμείνει το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ήλιος θα περάσει στον Υδροχόο και θα ξεκινήσουν τα γενέθλια του 11ου ζωδίου του ζωδιακού.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share