Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Οικονομικά οφέλη & έντονα πάθη για Αιγόκερους και 3 Ζώδια: "Λούζει" χρήμα και έρωτα η Σμάρω Σωτηράκη (Video)

Αναλυτικά οι αστρολογικές εβδομαδιαίες (12-18/2) προβλέψεις από την έμπειρη αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

11 Φεβρουαρίου 2024 12:13
Οικονομικά οφέλη & έντονα πάθη για Αιγόκερους και 3 Ζώδια:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οικονομικά οφέλη και έντονα πάθη για Αιγόκερους και 3 Ζώδια με την Σμάρω Σωτηράκη να "λούζει" χρήμα και έρωτα ενόψει της εβδομάδας 12-18/2. Επίσης, η Αθηνά Βαγενά "υπόσχεται" ότι πάθη και σ@ξ@#@λικ@τητ@ χτυπούν κόκκινο για Καρκίνους και 4 Ζώδια.

Αναλυτικά οι αστρολογικές εβδομαδιαίες (12-18/2) προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για το χρονικό διάστημα από (12 έως 18 Φεβρουαρίου 2024). Την εβδομάδα αυτή θα έχουμε σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις, ο Άρης και η Αφροδίτη θα περάσουν στον Υδροχόο.

Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου έχουμε την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο, με το που περάσει θα ενεργοποιήσει τον Πλούτωνα, μια όψη δύσκολη γιατί μπορεί να φέρει ξέσπασμα και να βγει προς τα έξω μεγάλη εσωτερική ένταση και εδώ ο αυτοέλεγχος είναι το μυστικό στο να αποφύγουμε ότι αρνητικό. Αναλυτικά πώς σε επηρεάζει ο Άρης στον Υδροχόο μπορείς να δεις το live μας εδώ: https://youtube.com/live/XwykyJrL4Q0

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου θα έχουμε το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, μια όψη έντασης και αντιπαραθέσεων αλλά το πιο σημαντικό είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο και πάλι ενεργοποιεί τον Πλούτωνα, για κάποιους μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη και για κάποιους άλλους έντονα πάθη.

To έντονο πάθος είναι ωραίο γιατί ανεβάζει την λίμπιντο αλλά στην κακή μορφή του μπορεί να φέρει ζήλεια και κτητικότητα, όπου και εδώ θέλει προσοχή.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share