Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη: Αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη προειδοποιεί!

4 Ιουνίου 2024 09:18
Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη: Αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από την Σμάρω Σωτηράκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 04 Ιουνίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη: Γνωριμίες, ανανεωτικές συναναστροφές

Η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, φέρνει ανοίγματα για συναντήσεις, συναναστροφές, καινούργιες γνωριμίες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για κοινωνική δικτύωση. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα μπορέσουν να μιλήσουν ανοιχτά, να συνεννοηθούν, να βρουν λύσεις και να ξεκαθαρίσουν ζητήματα που δημιουργούν ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για σύσφιξη σχέσεων, άνοιγμα θα υπάρξει για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις.

Όσοι διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης και της αποκατάστασης. Οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν την προσωπική τους ζωή, να βγουν από τη στασιμότητα, ενδιαφέρουσες θα είναι οι καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν. Οι προσεγγίσεις θα έχουν άνεση και αυθορμητισμό, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για έναρξη νέας σχέσης.

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα φέρνει ευστροφία, ευρηματικότητα, σε θέματα επαγγελματικής φύσης άνοιγμα θα υπάρξει για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, διακανονισμούς. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να διατυπωθούν οι ιδέες και οι απόψεις, η επιχειρηματολογία θα είναι τεκμηριωμένη, θα έχει τη δυναμική να πείσει και να επηρεάσετε θετικά.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία φέρνει ανοίγματα για δημιουργικές συζητήσεις, έκταση θα έχει η πνευματικότητα, διευρύνεται το μορφωτικό επίπεδο.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο πρόσφορο θα κάνει το έδαφος για ουσιαστικές επιδιώξεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, εσωτερική πειθαρχία, αυτοσυγκράτηση. Ώριμες θα είναι οι αποφάσεις που θα παρθούν, θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση και άνοδο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share