Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

«Χρυσωρυχείο» ο Κώστας Λεφάκης: Τύχη «βουνό» στα επόμενα 24ωρα για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Η ανάλυση του αστρολόγου για το τι μας έρχεται

4 Ιουνίου 2024 11:26
«Χρυσωρυχείο» ο Κώστας Λεφάκης: Τύχη «βουνό» στα επόμενα 24ωρα για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης βλέπει να έχουμε... αρκετή τύχη για τα επόμενα 24ωρα, αναφερόμενος στα ζώδια που αναμένεται να την απολαύσουν και να χαρούν τους καρπούς της στη ζωή τους, με την Άση Μπήλιου παράλληλα να βλέπει τον έρωτα να κυριαρχεί.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, σύνοδος Ηλίου με Αφροδίτη και το τρίγωνο Ερμή με Πλούτωνα, όπως και η σύνοδος Ερμή με Δία σημαίνει τυχερή και ενδιαφέρουσα μέρα για διάφορους τομείς που σχετίζονται με την εκτέλεση καθηκόντων, την οικονομική συναλλαγή, τη διοίκηση και την επικοινωνία.

ΚΡΙΟΣ

Οι εντάσεις των τελευταίων ημερών σας σπρώχνουν να βγείτε και να διασκεδάσετε. Όμως την ηρεμία σας μπορεί να σας χαλάσουν κάποιες έκτακτες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρόοδός σας μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον κάποιου σήμερα. Μια πολύ σημαντική σχέση ή συνεργασία μπορεί να ξεκινήσει σήμερα. Τα οικονομικά σας βρίσκουν μια χρυσή ισορροπία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών σας έχουν εκνευρίσει. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας, και μην δίνετε σημασία σε αναξιόπιστα άτομα. Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε το σωστό από το λάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ιδιαίτερα καλή μέρα που θα σας δώσει την ευκαιρία να συλλάβετε μια έξυπνη λύση σε ένα πρόβλημά σας. Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί σύντομα.

ΛΕΩΝ

Αντιμετωπίστε την ζηλοφθονία των άλλων με ψυχραιμία και πίστη στον εαυτό σας. Μην αφήσετε κακόβουλα άτομα να σας κλονίσουν και μην κάνετε παρασκηνιακές συζητήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ένστικτό σας είναι αλάθητο και σας οδηγεί στην επιτυχία. Εκθέστε τις ιδέες σας με σιγουριά και αποφασιστικότητα. Η αναγνώρισή σας θα έρθει, αλλά όχι εύκολα.

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Οι ρυθμοί που αναπτύσσονται στην καθημερινότητά σας είναι εξοντωτικοί. Μην αναλαμβάνετε υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να διεκπεραιώσετε, και αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην κάνετε άσκοπες συζητήσεις, και προσπαθήστε να ισορροπήσετε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας. μετριάστε λίγο την ανάγκη σας για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το οικογενειακό σας περιβάλλον μπορεί να εμποδίσει τις ενέργειές σας. Εντούτοις η μέρα είναι πολύ καλή για να επιτύχετε τους στόχους σας. Φανείτε πιο ψύχραιμοι στις διαδικασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιος σήμερα ενδέχεται να προσπαθήσει να θίξει την καλή σας εικόνα. Ενεργοποιείστε οικονομικές κινήσεις, που έχουν μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα σε νομότυπες διαδικασίες στην δουλειά σας. Παραλείψεις και λάθη μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Αναζητείστε κάποιον που μπορείτε να μοιραστείτε τις ιδέες σας. Έχετε ανάγκη να φιλοσοφήσετε περισσότερο. Κάποιο νέο από το εξωτερικό μπορεί να προκύψει τώρα.

Πηγή: Elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share