Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024

Ζώδια: Πανσέληνος στον Αιγόκερω, ένα μαγικό Φεγγάρι!

...by MagicF’Ariel

25 Ιουνίου 2024 12:28
Ζώδια: Πανσέληνος στον Αιγόκερω, ένα μαγικό Φεγγάρι!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πανσέληνος απόψε, λάμπει ο ουρανός, μαγικά λαμποκοπά και η θάλασσα, καλοκαίριασε, πόσο μου αρέσει, πόσο; Ο Αιγόκερως έχει την τιμητική του, αστράφτει ολόκληρο Φεγγάρι για πάρτη του!

Εκπληκτικό που πέφτει και τέτοιες ημέρες, οι Αιγόκεροι όλου του κόσμου, είναι πολύ γοητευτικοί, ερωτικοί, παθιασμένοι, φλογεροί και ακαταμάχητοι! Σε τέτοιο mood μπαίνουν οι Κριοί, οι Καρκίνοι και οι Ζυγοί κυρίως.

Ας δούμε πως είναι το σύμπαν;

Η Αφροδίτη και ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου. Ο Άρης στον Ταύρο. Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες. Επηρεάζονται επίσης τα ζώδια της Γης και του Νερού.

Μέρες που θα εστιάσουμε στις σχέσεις μας, στην προσωπική μας τη ζωή, που θα επιδιώξουμε να βρεθούμε πιο πολύ στο σπίτι, παρά κάπου αλλού. Η Αφροδίτη και ο Ερμής, έχουν αποφασίσει να ενώσουν τις ψυχές που αγαπιούνται ή να χωρίσουν εκείνες που δεν αγαπιούνται άλλο πια. Με όμορφο τρόπο βέβαια, εδώ ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, είναι ο τέλειος διπλωμάτης. Φτιάχνει τις λέξεις πιο όμορφα.

Ο Άρης από τον Ταύρο, είναι η δύναμη! Είναι αυτός που μας ξεσηκώνει για εκείνους τους στόχους τους ακατόρθωτους. Για την ολοκλήρωση ενός project! Κάποιοι εκεί έξω δίνουν και έχουν να δώσουν τις μάχες τους, κυρίως σε θέματα επαγγελματικά. Το διάστημα αυτό, χτίζουμε το αύριο που θέλουμε να έρθει! Οι ευκαιρίες δεν επιλέγουν εποχές!

Ο Κρόνος από τους Ιχθύες, δεν αφήνει περιθώριο τεμπελιάς ή λάθους. Ο στόχος είναι ένας. Η επιτυχία και η προσωπική ευτυχία του καθενός.

Και με τη βοήθεια του Φεγγαριού, όλα αυτά που ανέφερα, βρίσκονται έντονα μέσα στο μυαλό μας, στη ψυχή μας και με την αποφασιστικότητα και τη σοβαρότητα ενός Αιγόκερου, θα πρέπει να δώσουμε λύσεις, στα θέματα που μας απασχολούν. Κυριαρχεί η τετράγωνη λογική, σε κάθε περίπτωση. Άλλωστε 1 και 1 κάνουν 2! Ξεκάθαρα!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share