Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024

Χρήμα και έρως... ολούθε από την Άση Μπήλιου: Τα 5 ζώδια που μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα τα βλέπουν όλα να έρχονται σαν «καταιγίδα»

Μας τα φέρνει... στο πιάτο η αστρολόγος

26 Ιουνίου 2024 08:46
Χρήμα και έρως... ολούθε από την Άση Μπήλιου: Τα 5 ζώδια που μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα τα βλέπουν όλα να έρχονται σαν «καταιγίδα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου μας φέρνει... αβέρτα χρήματα και έρωτα το επόμενο χρονικό διάστημα, επισημαίνοντας πως μέχρι τα μέσα Ιουλίου δεν είναι λίγα τα ζώδια, που θα ευνοηθούν.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, της αρμονίας, της αγάπης, του έρωτα, των σχέσεων, αλλά και των οικονομικών, περνά στον Καρκίνο στις 17/06/2024. Στο ζώδιο αυτό θα παραμείνει μέχρι τις 11/07/2024.

Σχέσεις που ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα, είτε είναι φιλικές είτε ερωτικές, θα κριθούν τώρα για τη βιωσιμότητα τους. Έτσι θα τις δείτε είτε να γίνονται πιο ουσιαστικές, βαθιές και σταθερές, είτε θα εξαφανιστούν πιο γρήγορα κι απ’ όσο εμφανίστηκαν στη ζωή σας. Αναφέρομαι φυσικά μόνο στις καινούριες σχέσεις που έγιναν στο διάστημα της επιρροής της Αφροδίτης από τους Διδύμους, δηλαδή τον Ιούνιο.

Η Άση Μπήλιου φέρνει χρήμα και έρωτα για τα ζώδια

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι μια βαθιά συναισθηματική, ευαίσθητη, αφοσιωμένη Αφροδίτη που αγαπά το ρομάντζο, έχει προστατευτική διάθεση απέναντι στα αγαπημένα της πρόσωπα, φροντίζει και την παραμικρή λεπτομέρεια στις σχέσεις της, είναι πρόθυμη να καλομάθει αυτούς που αγαπά και απεχθάνεται ό,τι είναι επιφανειακό και δεν έχει βαθιές ρίζες στην καρδιά. Γι’ αυτό, ακόμη και με πόνο ψυχής, δε θα μείνει σε μια σχέση που η άλλη πλευρά δε δείχνει ενδιαφέρον και συναίσθημα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share