Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Καλοκαιρινά... ραντεβού πάνω στα σώματα από την Άση Μπήλιου: Τα 4 ζώδια που θα ερωτευτούν ξαφνικά πριν περάσει ο Ιούνιος

Ο... έρωτας δε σταματά πουθενά

27 Ιουνίου 2024 08:42
Καλοκαιρινά... ραντεβού πάνω στα σώματα από την Άση Μπήλιου: Τα 4 ζώδια που θα ερωτευτούν ξαφνικά πριν περάσει ο Ιούνιος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου βλέπει ένα καλοκαίρι... γεμάτο έρωτα και το έχει δείξει και σε προηγούμενες προβλέψεις της, με μια εκπληκτική όψη να μας τον φέρνει πριν εκπνεύσει ο Ιούνιος.

Λίγο πριν την εκπνοή του Ιουνίου θα κορυφωθεί το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη το Σάββατο 29/06/2024, μια όψη που έρχεται για να μας υπενθυμίσει τη σημασία των απολαύσεων και του έρωτα. Η ένωση αυτών των δύο πλανητών, των αιώνιων εραστών, θα φέρει θετικές εξελίξεις στην προσωπική μας ζωή και θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Οι ερωτικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τα ζώδια

Η Αφροδίτη στην αστρολογία είναι το σύμβολο της ομορφιάς, των σχέσεων, του έρωτα, των απολαύσεων και του αισθησιασμού. Αντιπροσωπεύει τη θηλυκή ενέργεια και το αίτημα της είναι να υπάρχει αρμονία και ισορροπία γύρω της. Η Αφροδίτη μας δίνει πληροφορίες για τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τις διαπροσωπικές σχέσεις και το χρήμα και μας δείχνει πώς σχετιζόμαστε με τους γύρω μας. Μας δείχνει πώς μοιραζόμαστε, τι δίνουμε και τι περιμένουμε ως αντάλλαγμα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share