Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Δύσκολες μέρες για αυτά τα 3 ζώδια: Δοκιμάζονται από το Σύμπαν και «παίρνουν μαθήματα για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που έρχονται»

Οι δοκιμασίες που θα υποστούν

27 Ιουνίου 2024 14:08
Δύσκολες μέρες για αυτά τα 3 ζώδια: Δοκιμάζονται από το Σύμπαν  και «παίρνουν μαθήματα για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που έρχονται»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ιούλιος θα είναι ένας υπέροχος μήνας ωστόσο, θα φέρει και κάποιες δοκιμασίες για ορισμένα ζώδια. Τα μεταβλητά ζώδια θα πάρουν μία γεύση για τις πιο σκληρές διελεύσεις του Αυγούστου. Τα μαθήματα που θα πάρουν τώρα θα τους επιτρέψουν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που τους περιμένουν.

Διαβάστε επίσης: Αντιφατικές καταστάσεις και ψέματα στην Αφροδίτη: Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί Κριούς, Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια!

Είναι καιρός για αυτά τα ζώδια να επανασυνδεθούν με την αυτοεκτίμησή τους και να καταλάβουν ότι έχουν δύναμη, είναι θαρραλέα και θα βγουν νικητές στο τέλος. Η εποχή του Καρκίνου θα τους διδάξει κάποια πράγματα σχετικά με την σκληρή δουλειά και την πειθαρχία, ειδικά με τους πλανήτες στο νερό να σχηματίζουν όψη με τον Κρόνο. Εν τω μεταξύ, η περίοδος του Λέοντα θα επιτρέψει σε αυτά τα ζώδια να αγκαλιάσουν την αισιόδοξη πλευρά τους και να βρουν την δύναμη και το θάρρος που χρειάζονται.

Τα 3 ζώδια που δοκιμάζονται από το Σύμπαν τον Ιούλιο του 2024

  • Παρθένος
  • Ιχθύες
  • Τοξότης

Παρθένος

Μπορεί να είναι λίγο κουραστικό που κατά τη διάρκεια του μήνα ο Ήλιος και ο κυρίαρχος πλανήτη σας, ο Ερμής, βρίσκονται στο πιο σκοτεινό σημείο του χάρτη σας. Επιπλέον, αντιμετωπίζετε τον Κρόνο σε αντίθεση με το ζώδιό σας, προκαλώντας συγκρούσεις στις σχέσεις, ειδικά με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω που επαναφέρει θέματα σχέσεων που ο Κρόνος σας πίεζε ήδη να κατανοήσετε.

Ωστόσο, το πρώτο μισό του μήνα έχει αστρολογικές όψεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις προκλήσεις, με τον Ήλιο στον Καρκίνο να φέρνει ακόμα πολύ ενθουσιασμό στην καθημερινότητά σας και οι άνθρωποι που εκτιμάτε θα σας στηρίζουν. Το σύστημα υποστήριξής σας μοιάζει με ευλογία αυτή την περίοδο.

Ο Άρης βρίσκεται ήδη στον Ταύρο, δίνοντάς σας πολλές ευκαιρίες να αγωνιστείτε σκληρά για ό,τι θέλετε, με τα ίδια μαθήματα να συνεχίζονται μέχρι ο Άρης να εισέλθει στους Διδύμους στις 20. Ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να φέρει κάποια απαιτητική ενέργεια στον τομέα της καριέρας σας, αλλά παρόλα αυτά θα σας παρακινήσει να εργαστείτε σκληρά.

Όταν ο κυρίαρχος πλανήτης σας εισέλθει στο ζώδιό σας στις 25, θα νιώσετε πολύ πιο άνετα και έτοιμοι να βρεθείτε στο επίκεντρο.

Τα τρία τυχερά ζώδια

Ιχθύες

Παρόλο που ο Ήλιος θα σχηματίζει τρίγωνο με το ζώδιό σας για το πρώτο μισό του μήνα, το δεύτερο μισό θα είναι ένα μάθημα για τη διαχείριση του χρόνου και για το αν έχετε εφαρμόσει τα μαθήματα που παίρνετε από τον Κρόνο. Στις 2 Ιουλίου, με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, σας δίνεται ένα αρχικό πλάνο που σας κάνει πιο ευαισθητοποιημένους στην ισορροπία που χρειάζεται να φέρετε όταν πρόκειται να δώσετε την ενέργειά σας στους άλλους. Μπορεί να είστε πολύ πρόθυμοι να βοηθήσετε τους γύρω σας, αλλά ίσως αναρωτηθείτε αν η ενέργεια είναι ανταποδοτική.

Μόλις η Αφροδίτη εισέλθει στον Λέοντα στις 11, περισσότερα από αυτά τα θέματα θα έχουν αντίκτυπο, αν και μπορεί επίσης να επικεντρωθείτε στη δική σας θεραπεία. Ο κυρίαρχος πλανήτης σας, ο Δίας, βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, υπενθυμίζοντάς σας να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να δώσετε προτεραιότητα στο σπίτι και την αυτοφροντίδα εάν νιώθετε εξαντλημένοι. Ο Κρόνος σας ωθεί να εξελιχθείτε, να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και η περίοδος του Λέοντα θα είναι μια περίοδος όπου θα δείτε αν έχετε εξισορροπήσει τη σκληρή δουλειά σας με την φροντίδα του εαυτού σας.

Τοξότης

Η αντιμετώπιση των πιο σκοτεινών πλευρών του αστρολογικού χάρτη σας θα αποτελέσει το κύριο θέμα αυτού του μήνα. Ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 5, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να καταλάβετε τη δική σας δύναμη. Ολόκληρη η χρονιά λειτούργησε ως μια δοκιμασία για την αυτοεκτίμησή σας, με τον Κρόνο να σας κάνει να αμφιβάλλετε για την ισχύ σας και τον Ποσειδώνα να τροφοδοτεί κάποιες ψευδαισθήσεις.

Ωστόσο, η ενέργεια των παρορμητικών ζωδίων στην αρχή του μήνα θα σας φέρει διαύγεια, ειδικά με τους πλανήτες στο νερό να σχηματίζουν τρίγωνο με τον Κρόνο. Παρόλο που τα πράγματα μπορεί να σας φαίνονται συντριπτικά, καταλαβαίνετε ότι για να βγείτε από το σκοτάδι, θα χρειαστείτε τη νέα σας “πανοπλία”.

Τα πράγματα γίνονται πιο φωτεινά και ξεκάθαρα μόλις η Αφροδίτη εισέλθει στον Λέοντα στις 11 και ο Ήλιος ακολουθήσει στις 22. Και οι δύο διελεύσεις θα σας επιτρέψουν να νιώσετε άνετα και να αναζωπυρώσετε εκείνο το αίσθημα αυτοπεποίθησης. Περιμένετε να κάνετε σημαντικά βήματα στον τρόπο σκέψης σας μόλις ο Άρης εισέλθει στους Διδύμους στις 20 και η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο στις 25 θα σας βοηθήσει να νιώσετε και πάλι άνετα με το να κάνετε μεγάλα όνειρα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share