Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει;

28 Ιουνίου 2024 07:12
Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουνίου;
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουνίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Ξεχειλίζουν οι τσέπες από χρήμα: Μέχρι τέλους πάει η Λίτσα Πατέρα Καρκίνους κι άλλα 3 ζώδια!

Κριός

Φίλε Κριέ, η Παρασκευή σε καλεί να γίνεις πρωταγωνιστής της ημέρας με την Σελήνη να εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο από το πρωί και να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, αλλά τετράγωνο με τον Ήλιο. Αυτό για εσένα υποδηλώνει πως θα έχεις μία ημέρα γεμάτη συναισθηματικές εξάρσεις που καλείσαι να χαλιναγωγήσεις, καθώς και τη θέληση να μεταβάλλεις αρκετά πράγματα αναφορικά με τα προσωπικά σου. Αρνείσαι να αποδεχθείς πως το παρελθόν σου σε χαρακτηρίζει και χαράζεις έναν νέο δρόμο καλλιεργώντας την προσωπικότητά σου.

Ταύρος

Η Παρασκευή έχει καβγαδάκια και αποκαλύψεις, Ταύρε μου, μιας και η Σελήνη από τον Κριό θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ήλιο, όμως και εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Θα παρατηρήσεις τον εαυτό σου να γεμίζει ανασφάλειες όσο δίνεις σημασία στα αρνητικά σχόλια των άλλων που θα σε φέρουν αντιμέτωπο με εσωτερικές συγκρούσεις. Από την άλλη, σήμερα θα τροφοδοτηθείς με την απαραίτητη θέληση για αλλαγές στο επαγγελματικό περιβάλλον, όπου κι αναγνωρίζεσαι.

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, η Παρασκευή έφτασε με την Σελήνη να βρίσκεται στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Κριού, καθιστώντας σε τρομερά θαρραλέο κι αυθόρμητο. Τα θετικά νέα είναι πως σήμερα σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, πολλαπλασιάζοντας τη δύναμη της θέλησής σου. Είναι μία στιγμή όπου μπορείς να καταφέρεις τα όνειρά σου. Από την άλλη, το τετράγωνό της με τον Ήλιο υποδηλώνει πως θα υπάρξουν συγκρούσεις με το άμεσο κοινωνικό σου περιβάλλον, οπότε μείνε διπλωματικός.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουνίου;

Καρκίνος

Καρκίνε μου, η Παρασκευή φέρνει ένταση και αλλαγές, καθώς η Σελήνη στον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ήλιο. Η ενέργεια της ημέρας σε ωθεί να αντιμετωπίσεις βαθιά συναισθηματικά θέματα και να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Οι εξωτερικές πιέσεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε εσωτερικές συγκρούσεις, αλλά θα έχεις τη δύναμη να ξεπεράσεις τις προκλήσεις και να βρεις νέες λύσεις. Είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις τις αδυναμίες σου και να τις μετατρέψεις σε πλεονεκτήματα, δημιουργώντας ένα πιο ισχυρό εσωτερικό θεμέλιο.

Λέων

Φίλε Λέοντα, η Παρασκευή σου φέρνει έντονες ενέργειες και αντιπαραθέσεις, καθώς η Σελήνη στον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ήλιο. Αυτή η ημέρα μπορεί να είναι γεμάτη προκλήσεις και συναισθηματικές εξάρσεις. Θα νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις πολλά πράγματα στη ζωή σου, αναζητώντας νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Η εσωτερική σου δύναμη και η αποφασιστικότητά σου θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες και να χαράξεις ένα νέο δρόμο για το μέλλον σου.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η Παρασκευή σου φέρνει μια ενέργεια μεταμορφωτική και έντονη, καθώς η Σελήνη στον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ήλιο. Αυτή η ημέρα σε βοηθά να κάνεις βαθιές αλλαγές στην καθημερινότητά σου και να βελτιώσεις την υγεία και την ευεξία σου. Επιλέγεις να αφήσεις πίσω σου παλιές συνήθειες και να υιοθετήσεις νέες, πιο υγιεινές. Καλό θα είναι να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν οικονομικά τρίτων και επενδύσεις, καθώς μπορείς να βρεις λύσεις σε μακροχρόνια προβλήματα.

Ζυγός

Η Παρασκευή, Ζυγέ μου, φέρνει έντονες αλλαγές και προκλήσεις. Η Σελήνη στον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, ενισχύοντας τις σχέσεις σου και φέρνοντας βαθιές συναισθηματικές αλλαγές. Ταυτόχρονα, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο δημιουργεί ένταση και αντιπαραθέσεις στον επαγγελματικό τομέα, καθιστώντας την ημέρα αρκετά απαιτητική. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Η αποφασιστικότητά σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να επικεντρωθείς στους στόχους σου.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Παρασκευή φέρνει έντονες ενέργειες και αναταράξεις, καθώς η Σελήνη στον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ήλιο. Αυτή η ημέρα μπορεί να είναι γεμάτη προκλήσεις και συναισθηματικές εξάρσεις. Θα νιώσεις την ανάγκη να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια, αναζητώντας σταθερότητα και ασφάλεια. Η εσωτερική σου δύναμη και η αποφασιστικότητά σου θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες και να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Εκμεταλλεύσου την ενέργεια της ημέρας για να κάνεις αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου.

Τοξότης

Παρασκευή, Τοξότη με την Σελήνη στον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ήλιο, επιδρώντας στη δημιουργικότητά σου και την ανάγκη σου για έκφραση. Σήμερα μπορείς να βρεις νέους τρόπους να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να ανακαλύψεις νέες δημιουργικές δυνατότητες. Προσπάθησε να εκφράσεις τις σκέψεις σου με σαφήνεια και να ακούσεις τους άλλους, ακόμα και αν υπάρχουν διαφωνίες. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με δημιουργικά έργα και να προωθήσεις τις πρωτοβουλίες σου.

Αιγόκερως

Παρασκευή, Αιγόκερε, και η Σελήνη στον Κριό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ήλιο φέρνει ευκαιρίες μα και ταραχές. Η σημερινή ημέρα επικεντρώνεται κυρίως στην προσωπική σου ζωή και τις οικογενειακές σχέσεις. Υπερισχύει η ανάγκη να κάνεις αλλαγές στο σπίτι ή να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου ζητήματα. Η ενέργεια του Πλούτωνα σε βοηθά να βρεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις βαθιά ριζωμένα συναισθηματικά ζητήματα και να βάλεις σε τάξη τις οικογενειακές σου υποθέσεις.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η Παρασκευή φέρνει έντονη ενέργεια και επικοινωνιακή δραστηριότητα για σένα. Η Σελήνη στον Κριό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σε ενθαρρύνει να εκφράσεις τις απόψεις σου και να εμπλακείς σε έντονες συζητήσεις με πλεονεκτήματα και προβληματάκια. Ο λόγος των προβλημάτων προκύπτει από το τετράγωνο με τον Ήλιο που προκαλεί αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις με συναδέλφους ή άτομα του περιβάλλοντός σου. Είναι σημαντικό να παραμείνεις ήρεμος και να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις που θα ικανοποιούν όλες τις πλευρές.

Ιχθύς

Παρασκευή, Ιχθύ μου, η Σελήνη στον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ήλιο, φέρνοντας ενέργειες που επηρεάζουν την αυτοπεποίθησή σου και την αίσθηση ασφάλειας. Είναι μια μέρα που μπορείς να ανακαλύψεις κρυμμένες δυνάμεις και να αντιμετωπίσεις τις οικονομικές σου υποθέσεις με νέο φως. Πρόσεξε όμως τις παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να φέρουν ανατροπές και εντάσεις, ειδικά σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των χρημάτων και των προσωπικών σου αξιών. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις έναν απολογισμό και να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την οικονομική σου σταθερότητα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share