Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

«Φουρτουνιασμένη» η Λίτσα Πατέρα: Πισωγύρισμα στα οικονομικά για Ταύρους και άλλα 2 ζώδια!

Έτσι «κλείνει» τον μήνα η γνωστή αστρολόγος

29 Ιουνίου 2024 15:26
«Φουρτουνιασμένη» η Λίτσα Πατέρα: Πισωγύρισμα στα οικονομικά για Ταύρους και άλλα 2 ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Η Λίτσα Πατέρα συχνά μας φέρνει πολύ ευχάριστα μαντάτα για τα περισσότερα ζώδια, ο Ιούνιος όμως κλείνει με μεγάλες αναταραχές για κάποιους.

Η αστρολόγος παρουσιάζει για ακόμη μία φορά μέσω του προφίλ της στο Instagram το τι λένε τα άστρα για τα 12 ζώδια το τελευταίο διήμερο και μας προειδοποιεί για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα.

Ζώδια: Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για τα επόμενα 24ωρα:

Κριός - Ταύρος

Δίδυμοι - Καρκίνος

Λέων - Παρθένος

Ζυγός - Σκορπιός

Τοξότης - Αιγόκερως

Υδροχόος - Ιχθύς

Τέλος εποχής για τη Λίτσα Πατέρα - Εκτός ΑΝΤ1 μετά από 30 χρόνια!

Τηλεοπτικός «σεισμός» με την αποχώρηση της Λίτσας Πατέρα από τον ΑΝΤ1 μετά από 30 χρόνια! Τέλος εποχής για την πολύπειρη αστρολόγο.

Επί 3 δεκαετίες τα ζώδια στην ελληνική τηλεόραση είχαν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της, ωστόσο αυτό αλλάζει από τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τζώρτζιας Συρίχα, στην εκπομπή «Επί Τόπου» του OPEN, η Λίτσα Πατέρα δε θα είναι θα είναι στην ομάδα του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό» του καναλιού, αφού οι διαπραγματεύσεις δεν προχώρησαν. Μένει να δούμε αν και με ποιον αστρολόγο μπορεί να καλύψει ο σταθμός του Αμαρουσίου αυτή την απώλεια.

Το αναλυτικό ρεπορτάζ για την ηχηρή αποχώρηση της Λίτσας Πατέρα:

Μας μαθαίνει... έρωτα η Λίτσα Πατέρα: Η αγάπη θα βρει σαν «κεραυνός» Ζυγούς και άλλα 5 ζώδια μες στο Σαββατοκύριακο

Η Λίτσα Πατέρα δίχνει να μας φέρνει μπροστά σε ένα πλήρως ερωτικό σκηνικό, τονίζοντας ότι η αγάπη είναι έτοιμη να μας βρει μες στο Σαββατοκύριακο και ίσως θα έπρεπε να πλησιάσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η γνωστή αστρολόγος αναφέρθηκε στην όψη, που κάνουν η Αφροδίτη με τον Άρη, δίνοντάς μας τη δυνατότητα για ένα διήμερο με πολλή αγάπη και ερωτικές στιγμές, που θας μας μείνουν αξέχαστες, αν και η Βίκυ Παγιατάκη δεν είναι το ίδιο αισιόδοξη.

Δείτε τις προβλέψεις της στο Athensmagazine.gr:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share