Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024

«Χρυσή βουτιά» από Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Κώστα Λεφάκη: Κολυμπούν στο χρήμα Ζυγοί και άλλα 3 ζώδια

Οι προβλέψεις των κορυφαίων αστρολόγων

29 Ιουνίου 2024 22:33
«Χρυσή βουτιά» από Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Κώστα Λεφάκη: Κολυμπούν στο χρήμα Ζυγοί και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Για ακόμα μια μέρα οι τρεις κορυφαίοι αστρολόγοι (Πατέρα, Μπήλιου, Λεφάκης) αναλύουν τα άστρα για τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Μάλιστα προβλέπουν «χρυσή βουτιά» για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια, καθώς θα κολυμπήσουν στο χρήμα!

Τι λένε Άση Μπήλιου, Λίτσα Πατέρα και Κώστας Λεφάκης για τις εξελίξεις της ημέρας! Ποια ζώδια θα είναι ευνοημένα και ποια όχι; Ποια θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Πάμε να δούμε αναλυτικά παρακάτω:

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσα Πατέρα πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη πατήστε εδώ

«Χρυσή βουτιά» από Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Κώστα Λεφάκη

Ακαταμάχητα και κουλ: Αυτά είναι τα 2 ζώδια που όλοι θέλουν να έχουν φίλους

Πρόκειται για ανθρώπους που πάντα κανονίζουν εξόδους με την παρέα και δεν αμελούν ποτέ τις κοινές συναντήσεις.

Δίδυμος

Ο παρεξηγημένος Δίδυμος είναι από τους καλύτερους φίλους που μπορεί να έχει κάποιος στη ζωή του. Μπορεί οι περισσότεροι να τον χαρακτηρίζουν διπρόσωπο, ωστόσο αυτό επιδέχεται ερμηνείας. Ο Δίδυμος δεν είναι διπρόσωπος, αλλά λιγάκι κυκλοθυμικός. Σε συνδυασμό με τη διττή του φύση, πολλές φορές αλλάζει γνώμη σχετικά εύκολα, γιατί βλέπει ένα θέμα από πολλές οπτικές την ίδια στιγμή. Είναι σαν να γίνεται ένας βομβαρδισμός στον μυαλό του.

Παράλληλα, ως φίλος είναι η ψυχή της παρέας με τα αστεία του και την αφοσίωσή του. Ένας Δίδυμος πάντα θα στηρίξει έναν φίλο του με τον δικό του τρόπο και θα προσπαθήσει όσο γίνεται να πάρει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι από το βάρος που κουβαλάει. Η ενσυναίσθηση του είναι γενικά πολύ υψηλή, γεγονός που τον κάνει εύκολα να προσαρμόζεται με κάθε είδους άνθρωπο.

Μπορεί να φαίνεται μερικές φορές πως ζει στον δικό του κόσμο, όμως είναι ένα άτομο που όταν αγαπάει μπορεί να παρέχει μεγάλη συναισθηματική ασφάλεια, βάζοντας πολλές φορές τις δικές του ανάγκες σε δεύτερη μοίρα.

Ιχθύς

Τα Ψαράκια έχουν έντονη ενσυναίσθηση και τα συναισθήματά τους ξυπνούν με κάθε αφορμή. Αντιλαμβάνονται τον πόνο των άλλων σε βαθύτερο βαθμό και αυτό μπορεί να είναι και καλό και κακό. Ενδιαφέρονται πραγματικά για τους άλλους και αυτό πολλές φορές τους οδηγεί στο να τους εκμεταλλεύονται.

Ο Ιχθύς στις φιλίες του έχει τάση να δίνει περισσότερα απ’ όσα παίρνει. Και από αυτή την άποψη, όποιος είναι μαζί του βγαίνει κερδισμένος.

Ο Ιχθύς έχει από τη φύση του ό,τι χρειάζεται για να δημιουργεί ουσιαστικές φιλίες, που διαρκούν μια ζωή. Επιπλέον, έχει την τάση να ξεκινά βλέποντας την καλύτερη πλευρά των ανθρώπων και να τους εμπνέει, ώστε να εκδηλώνουν απέναντί του αυτήν ακριβώς την πλευρά.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share