Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια: Εξαιρετικά νέα για 3 ζώδια από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη μοιράζει χρήμα

1 Ιουλίου 2024 08:57
Τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια: Εξαιρετικά νέα για 3 ζώδια από την Σμάρω Σωτηράκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 01 Ιουλίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο: Θετική σκέψη, τυχερά ανοίγματα

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, σταθερές θα είναι οι απόψεις και οι επιθυμίες. Ενδεχομένως να μην υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, θα αποφευχθούν καταστάσεις που αλλάζουν τα δεδομένα και τις συνήθειες. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για αγοροπωλησίες, συμφωνίες, συμβόλαια, κάποιοι θα αποκτήσουν υλικό αγαθό που από καιρό επιθυμούν.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, ναζήσουν έντονες προσωπικές στιγμές, θα υπάρχει αισθησιασμός, θέρμη και ρομαντισμός. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για ηρεμία, ψυχική ισορροπία και ξεκούραση, οι γρήγοροι ρυθμοί θα προκαλέσουν νευρικότητα και άγχος. Στις συζητήσεις στις περιπτώσεις που υπάρξουν διαφωνίες, καλό θα είναι ο τρόπος σκέψης να έχει μία πιο διαλλακτική όψη για να μην υπάρξουν εσωτερικές εντάσεις.

Τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια: Εξαιρετικά νέα για 3 ζώδια από την Σμάρω Σωτηράκη

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Κρόνο, έρχονται τυχερά συμβάντα, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα ανανεώσουν τις διαθέσεις και θα φέρουν αισιοδοξία. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διακανονισμούς, συμφωνίες, νέες συνεργασίες, φεύγει η αδιαλλαξία, θα υπάρξει συνεννόηση και αποδοχή. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για γνωριμίες, οι συναναστροφές θα είναι ευχάριστες, οι προσεγγίσεις θα έχουν αυθορμητισμό.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη θα ενισχύσει τη δυναμικότητα και την αυτοπεποίθηση, οι επιδιώξεις θα είναι αποφασιστικές. Προσοχή στην ανυπομονησία, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση, θα πρέπει να αποφευχθούν οι πιέσεις.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share