Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Ανάδρομος Ποσειδώνας έως 08/12/2024: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί! Άσχημα νέα για Τοξότες και άλλα 4 ζώδια

Ξεκάθαρη η Άση Μπήλιου

1 Ιουλίου 2024 23:07
Ανάδρομος Ποσειδώνας έως 08/12/2024: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί! Άσχημα νέα για Τοξότες και άλλα 4 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άση Μπήλιου: Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της δημιουργικότητας, των ονείρων, των ψευδαισθήσεων και των εξιδανικεύσεων, ξεκινάει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς στις 02 Ιουλίου 2024 και μέχρι τις 08 Δεκεμβρίου 2024, που θα γυρίσει στην ορθή του πορεία, θα μας βοηθήσει να δούμε κάποια πράγματα πιο καθαρά και στη σωστή τους διάσταση.

Ο απατηλός Ποσειδώνας επισκέφθηκε τους Ιχθύς, το ζώδιο που αγαπά και κυβερνά και στο οποίο μπορεί να διαπρέψει, τον Απρίλιο του 2011 και πλέον βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου και μας ετοιμάζει για την τελική του έξοδο που θα γίνει τον Μάρτιο του 2026. Μέχρι τότε όμως θα έχουμε μια αίσθηση για το πώς θα κλείσει αυτός ο κύκλος.

Ο Ποσειδώνας μας κάνει να φοράμε «ροζ γυαλιά» και να βλέπουμε την πραγματικότητα λίγο αλλοιωμένη. Βλέπετε είναι ο πλανήτης που συνδέεται με το ψέμα, τη χειραγώγηση και την ψευδαίσθηση και αγαπά να εκμεταλλεύεται άτομα που είναι ευκολόπιστα. Βέβαια είναι και ο πλανήτης της άνευ όρων αγάπης και της αυταπάρνησης. Έτσι, με την επιρροή του πιστεύουμε πιο εύκολα σε μεγάλα λόγια, σε ψεύτικους παραδείσους και σε εύκολες λύσεις, αναζητούμε σωτήρες, παρασυρόμαστε από τα όμορφα λόγια και όχι από την ουσία, εξιδανικεύουμε ανθρώπους και καταστάσεις και είμαστε πιο ευάλωτοι. Είναι όπως ανοίγουμε τα μάτια μας μέσα στο νερό και ό,τι βλέπουμε δεν είναι στις σωστές του διαστάσεις. Τώρα όμως που γυρίζει ανάδρομος θα είναι σαν να βγάζουμε το κεφάλι μας από το νερό και να αντικρίζουμε ξαφνικά την πραγματικότητα όπως είναι και όχι όπως νομίζαμε. Βέβαια, όλο αυτό δημιουργεί σύγχυση, αβεβαιότητα και τρόμο σε κάποιους, διότι δεν είναι και λίγο να πρέπει να αμφισβητήσεις ξαφνικά όλα όσα πίστευες και να αναθεωρήσεις ό,τι θεωρούσες δεδομένο.

Ανάδρομος Ποσειδώνας έως 08/12/2024: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί! Άσχημα νέα για Τοξότες και άλλα 4 ζώδια

Στο φως οι προδοσίες και τα σκάνδαλα

Μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου 2024 που ο Ποσειδώνας θα είναι σε ανάδρομη πορεία θα αποκαλυφθεί η αλήθεια για πρόσωπα και καταστάσεις που έπαιξαν ρόλο στη ζωή μας και αυτό θα μας κάνει να αλλάξουμε γνώμη και άποψη για κάποια θέματα. Θα έρχονται στο φως μυστικά και παρασκηνιακές δράσεις, προδοσίες, κρυφές συμφωνίες, σκάνδαλα και συκοφαντίες και θα καταρρίπτονται οι θεωρίες συνωμοσίας που είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα. Αν λοιπόν ζούσατε μέσα στις ψευδαισθήσεις, είχατε πέσει θύματα εξαπάτησης και είχατε εξιδανικεύσει κάποιους, τώρα θα λάμψει η αλήθεια και αυτό το αόρατο πέπλο θα φύγει μπροστά από τα μάτια σας και θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα που ίσως είχατε προσπαθήσει στο παρελθόν να αποφύγετε. Δεν χρειάζεται πανικός, ψυχραιμία χρειάζεται και θέληση να συνειδητοποιήσετε ακριβώς τι συμβαίνει στη ζωή σας, αφού θα φύγει η θολούρα που ίσως λειτουργούσε ως εμπόδιο για την εξέλιξή σας.

Τραύματα και πληγές

Την περίοδο της ανάδρομης πορείας του Ποσειδώνα οι φοβίες, οι εμμονές, αλλά και οι ψυχαναγκασμοί διογκώνονται. Η διαίσθηση και οι ευαισθησίες θα είναι πιο έντονες και οι τυχόν απογοητεύσεις θα φαίνονται βουνό. Μπορεί να ανοίξουν πληγές από παλιά τραύματα και οι πονεμένες μνήμες να έρθουν στην επιφάνεια. Μην απομονωθείτε όμως, το διάστημα που ο Ποσειδώνας είναι ανάδρομος θεωρείται ιδανικό για την αυτοβελτίωση. Μπορείτε να ξεκινήσετε ψυχοθεραπεία, να διαβάσετε βιβλία αυτοβοήθειας, να κάνετε διαλογισμό, γιόγκα, δραστηριότητες και μια υγιεινή διατροφή χωρίς τοξίνες.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share