Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 2 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

2 Ιουλίου 2024 07:02
Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 2 Ιουλίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 2 Ιουλίου. Τι μας περιμένει;

Δείτε επίσης: Ανάδρομος Ποσειδώνας έως 08/12/2024: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί! Άσχημα νέα για Τοξότες και άλλα 4 ζώδια

Κριός

Σήμερα, Τρίτη, ο Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος, ενισχύοντας την εσωτερική σου αναζήτηση και την ενδοσκόπηση. Το τρίγωνο Ερμή με Ποσειδώνα φέρνει διευκρινίσεις σε επαγγελματικά ζητήματα και σου προσφέρει την ευκαιρία να διορθώσεις παρελθοντικά λάθη. Το μεσημέρι, ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα, φέρνοντας χαρά και δημιουργικότητα στη ζωή σου.

Ταύρος

Σήμερα Τρίτη, Ταύρε, ο Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος, φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με τις φιλίες και τις κοινωνικές σου επαφές. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα ευνοεί τις συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα και μπορείς να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν. Το μεσημέρι, ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα, ενισχύοντας την ανάγκη για οικογενειακές συζητήσεις και διευθετήσεις. Επίσης, ξεκινά μία καλή περίοδος για να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο ή να μετακομίσεις.

Δίδυμος

Δίδυμε, η Τρίτη φέρνει την αναδρομή του Ποσειδώνα, φέροντας στην επιφάνεια θέματα που αφορούν την καριέρα σου και τη δημόσια εικόνα σου. Το τρίγωνο Ερμή με Ποσειδώνα ευνοεί την επικοινωνία και τις επαγγελματικές συζητήσεις, φέρνοντας διευκρινίσεις και λύσεις. Το μεσημέρι, ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα, ενισχύοντας την επικοινωνιακή σου διάθεση και φέρνοντας νέες γνωριμίες. Ο κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται ακόμη περισσότερο κι εσύ ακτινοβολείς κι εντυπωσιάζεις.

Καρκίνος

Σήμερα, Καρκίνε, ο Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος, φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και την πνευματική σου ανάπτυξη. Το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή με τον Ποσειδώνα ευνοεί τις συζητήσεις και τις επαφές με ανθρώπους από το εξωτερικό. Το μεσημέρι, ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα, ενισχύοντας την ανάγκη σου για οικονομική σταθερότητα και νέες πηγές εισοδήματος. Αντίστοιχα, την Τρίτη νιώθεις την ανάγκη να αναζητήσεις ψυχολογική υποστήριξη από τρίτους.

Τα ζώδια για σήμερα, Τρίτη 2 Ιουλίου

Λέων

Λέοντα, σήμερα Τρίτη ο Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος, αναδεικνύοντας θέματα που αφορούν οικονομικά και κληρονομικά ζητήματα. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα ευνοεί τις συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα και μπορεί να φέρει λύσεις σε προβλήματα. Το μεσημέρι, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου, ενισχύοντας την επικοινωνιακή σου διάθεση και φέρνοντας νέες ιδέες. Εντυπωσιάζεις με το λόγο σου και σου είναι πιο εύκολο να συνεννοηθείς με τον περίγυρό σου.

Παρθένος

Σήμερα, Παρθένε, ο Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος, αναδύοντας στο προσκήνιο θέματα που αφορούν τις συνεργασίες και τις προσωπικές σου σχέσεις. Το τρίγωνο Ερμή με Ποσειδώνα ευνοεί τις συζητήσεις και τις επαφές με συνεργάτες και συναδέλφους. Το μεσημέρι, ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα, ενισχύοντας την ανάγκη σου για ενδοσκόπηση και πνευματική αναζήτηση.

Ζυγός

Ζυγέ, η Τρίτη με την αναδρομή του Ποσειδώνα, αναδεικνύει θέματα που αφορούν την ευεξία και την καθημερινότητά σου. Σκέφτεσαι σχετικά με κάποιες εκκρεμότητες που είχες παρατήσει στην μέση. Το τρίγωνο Ερμή με Ποσειδώνα ευνοεί τις συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα και μπορεί να φέρει λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν. Το μεσημέρι, ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα, ενισχύοντας την κοινωνική σου διάθεση και φέρνοντας νέες γνωριμίες και ανανέωση μέσα από ομαδικές δραστηριότητες.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Δευτέρα, με τη Σελήνη στον Ταύρο και το απόγευμα σε σύνοδο με τον Άρη, φέρνει δυναμισμό και ενέργεια στις προσωπικές σου σχέσεις, μα κι εντάσεις! Είναι η ιδανική στιγμή για να επενδύσεις χρόνο και προσπάθεια στη βελτίωση των σχέσεών σου με τον σύντροφό σου ή με στενούς φίλους. Η ημέρα προσφέρει ευκαιρίες για ουσιαστικές συζητήσεις που τελικά προκύπτουν μέσα από καβγάδες, αλλά θα φέρουν θετικές αλλαγές στη ζωή σου. Καλό μήνα!

Τοξότης

Τοξότη, η Τρίτη έφτασε με την αναδρομή του Ποσειδώνα, αναδεικνύοντας θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σου. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα βοηθά τις συζητήσεις για εκπαιδευτικά θέματα και μπορεί να φέρει λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν. Παράλληλα υποστηρίζει τις προσπάθειές σου να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Το μεσημέρι, ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα, ενισχύοντας την ανάγκη σου για πνευματική ανάπτυξη και αναζητάς νέες εμπειρίες.

Αιγόκερως

Σήμερα, Αιγόκερε, ο Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος, φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που αφορούν την επικοινωνία και τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Συνιστάται να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που μιλάς με τους άλλους ή που οδηγείς. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα ευνοεί τις συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα και μπορεί να φέρει λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν. Το μεσημέρι, ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα, ενισχύοντας την ανάγκη σου για οικονομική σταθερότητα και νέες πηγές εισοδήματος.

Υδροχόος

Υδροχόε, η Τρίτη με την αναδρομή του Ποσειδώνα, φανερώνει θέματα που αφορούν την οικονομική σου κατάσταση και τις αξίες σου. Σήμερα όλα αυτά βρίσκονται σε φάση αξιολόγησης κι επαναπροσδιορισμού. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα ευνοεί τις συζητήσεις για προσωπικά θέματα και μπορεί να φέρει λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν. Το μεσημέρι, ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα, ενισχύοντας την ανάγκη σου για προσωπική αναγνώριση και νέες προοπτικές.

Ιχθύς

Καλό μήνα Ιχθύ! Αυτή η Δευτέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Ταύρο και το απόγευμα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη, φέρνοντας ένταση στις καθημερινές σου επικοινωνίες. Αναμένεται να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τις συμφωνίες και τις συναντήσεις σου, όμως απαιτείται διπλωματία. Η ενέργεια του Άρη σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να εκφράσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου με θάρρος και αποφασιστικότητα. Εκμεταλλεύσου αυτή την ευκαιρία για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους γύρω σου και να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share